Marihuana ja aili ne?

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.639
3.781
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Ah, travca je včasih (Gimnazija) bla čist OK, zdaj pa o tem razpravljajo...
Saj ne, da jo še uživam, ampak, če se mi zgodi kak rak ali prekleto boleče stanje, bi pa jo za lajšanje bolečin...
In vi?
Pustmo rekreativce...

19. jul 2007
2.990
1.714
113
če je alkohol legit, pol naj bo tud trava.
Nisem strokovnjak ne za alkohol ne za travo, zato se moram zanesti na druge:

Srečam po kar nekaj letih sošolca iz osnovne šole, pa beseda da besedo in ko se pogovarjamo, mi sam pove.:
V srednji šoli smo skoz travco kadil, ampak sem nehal, samo še alko, tega sranja (o. p. travco) se ne dotaknem več. Celo leto mi je dobesedno izpuhtelo iz spomina.

Skratka, nekdo ki je konkretno probal oboje niti slučajno ne enači obeh stvari (je pa seveda to anekdotičen, enkraten primer)

Tisti uporabniki travce, ki so sposobni malo samokritične ocene, vedo povedati, da se to mnogokrat zgodi, ne samo da neko obdobje izpuhti iz spomnina, tudi drugače kar malo ostane od tega obdobja.

Tako da tisti zgornji, zagotovo potrjen, vendar enkratni primer, zelo verjetno niti ni kakšna res posebna izjema.

• Všeč mi je
Reactions: Navid in delter333

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.870
12.450
113
BULL pa še šit.. če bi tvoj kolega travco potegnil enkrat na teden, pa enkrat na teden rukno 2 pira pol je to to,

če pa je tvoj kolega narkič in bil zadet 24/7, zdaj pa spije deci na mesec pač ne more enačit..
naj se ga vsak dan fsipa z 2 litroma domače žmige, pa ga pol vprašaj po 2 mesecih kam so mu dnevi izpuhteli.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.018
2.641
113
Emona / Carnium
"Rekreativci" (ki so nekoč romali v glavno mesto galaksije, Amsterdam) se šlepajo na prednostih v nekaj robnih primerih (sicer podpiram v medicinske namene) in nikakor ne opozarjajo na probleme redne izpostavljenosti in zato sem proti njihovi retoriki, da Marija Ana ni nevarna...
Sem pa tako, kot sajkek, proti alkoholu in proti marihuani. Proti nekulturi pitja. Nekulturi bivanja. Nekulturi komuniciranja.

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.870
12.450
113
nikakvi učinek sploh za neke pivce ali take ki pač konzumirajo občasno.

če spiješ dva, pa dva pokadiš pa je že ..

pri meni ko nisem đanki, mi je že po enmu čiku slabo. Tak da..

sej pravim, jaz bi izančil alkohol, travo, čike in podobno...ker nič od tega ne vpliva blagodejno na zdrastveno blagajno. al vse pustit ali pa vse prepovedat.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.074
17.567
113
KSZ...

O kakšni travci je pa to sploh govora? O cannabis sativi z manj thcja? O cannabis indici z (veliko) več thcja? O modernih hibridih? O popularni travci nab00stani s sintetičnim thcjem z izjemno močnim delovanjem? O cbd orientirani travci? Biološko gojeno? Laboratorijsko nafrizirano? Vse to namreč konkretno vpliva na uporabniško izkušnjo in seveda tudi na (tako kratkoročne kot dolgoročne) posledice. Predvidevam pa, da se tukaj vse meče v isti koš.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.178
1.921
113
Notranjska
če je alkohol legit, pol naj bo tud trava.
Če spiješ pivo ali pa 2 deci lahko še delaš.
Spohaj enga pa da te vidim...in tvojo efektivo.
Sami sebi pljuvajo v skledo za aktivacijo študentarije, ti so tudi najbolj dovzetni za levičarska flancanja. Levica si na ta račun rešuje rit.
Pa da ne bo pomote, sem jo v študentskih letih skadil za eno balo, vendar da država to podpira mi je pa mimo.....

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.521
626
113
Srečam po kar nekaj letih sošolca iz osnovne šole, pa beseda da besedo in ko se pogovarjamo, mi sam pove.:
V srednji šoli smo skoz travco kadil, ampak sem nehal, samo še alko, tega sranja (o. p. travco) se ne dotaknem več. Celo leto mi je dobesedno izpuhtelo iz spomina.
Očitno so potemtakem na travi? Pa če to z belim in alkom mešajo? No zdaj mi je pa jasno

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.090
7.180
113
Sem proti uživanju in alkohola na delovnem mestu kot tudi uživanju marihuane. Valda sem probal, ampak ker nisem kadilec, jaz tega ne spravim v pljuča brez da bi se potem valjal po tleh od kašlja.
Kaj pa smola?
Po fotrovi smrti (rak) je za njim ostala ena šprica in ja sem probal vzet pred spanjem v velikosti riževega zrnja. Pismo... spal sem kot pred tem še dolgo ne. Zjutraj pa se spudil spočit in poln elana. Kaki test krvi bi zagotovo pokazal thc, ampak zadet pa nisem bil.

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.164
7.860
113
Vprašanje če je bil THC, ker ta zadane. Da nisi CBD smole vzel....
... ker CBD produkte in tabletke za spanje lahko že sedaj legalno kupiš. Trava je legalna za zdravstvene namene že več kot 10 let.

Pač ta zakon je zgolj enačenje trave z alkoholom. Glede na precej mokro slovensko kulturo, bi človek pričakoval kaj v nasprotni smeri, ne pa še reševanje neke težave, katera ne obstaja.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.090
7.180
113
Vprašanje če je bil THC, ker ta zadane. Da nisi CBD smole vzel....
... ker CBD produkte in tabletke za spanje lahko že sedaj legalno kupiš. Trava je legalna za zdravstvene namene že več kot 10 let.

Pač ta zakon je zgolj enačenje trave z alkoholom. Glede na precej mokro slovensko kulturo, bi človek pričakoval kaj v nasprotni smeri, ne pa še reševanje neke težave, katera ne obstaja.
Mislim da je mešanica oboje.