Luka je bil že dober, drugi so bili slabi.... OK, nekaterim je na trenutke celo uspevalo... Ampak težko, če se bomo prebili iz skupine.Pa da vidimo kakšen lider je Luka.
Luka je bil že dober, drugi so bili slabi.... OK, nekaterim je na trenutke celo uspevalo... Ampak težko, če se bomo prebili iz skupine.Pa da vidimo kakšen lider je Luka.
Na začetku drugega polčasa so sodniki spremenili kriterij v korist Poljakov, bilo je očitno in pričakovano, le ekipa na parketu tega ni pričakovala. Luka bi kot pravi lider moral biti zgled kako to preseči. Tu se ne gre samo za eno reprezentanco Slovenije, ima ugled in navijače po vsem svetu, moral bi biti zgled tudi v tem elementu. Na žalost kot edincu mu je bilo veliko dovoljeno in pogledano skozi prste, tako kot s klopi v vseh ekipah kjer igra. Luka bo res lider, ko bo obvladal svoj karakter, kar pa ne kaže da se bo zgodilo, kljub že veteranskim letom pod obroči. Pa ne mi zdaj s kavč selektorji, jaz ne igram za reprezentanco še manj pa za milijone v dolarjih in milijone navijačev, in do vseh teh milijonov ima Luka svoje obveznosti. Zakaj? Vprašajte Dallas.Luka je bil že dober, drugi so bili slabi.... OK, nekaterim je na trenutke celo uspevalo... Ampak težko, če se bomo prebili iz skupine.
Preberi še enkrat. Pojma nimaš kaj sem napisal.Luka je kriv? Ahh... wannabe kavc selektor... Zal ne bo kaj dosti iz tega prvenstva ampak s to razlago se pa res ne strinjam.
Kaj je z Dallasom?Pa ne mi zdaj s kavč selektorji, jaz ne igram za reprezentanco še manj pa za milijone v dolarjih in milijone navijačev, in do vseh teh milijonov ima Luka svoje obveznosti. Zakaj? Vprašajte Dallas.