Dončič - NBA

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.366
1.129
113
S tako igro ne bomo oz. nism optimist. Skoda k ni Vlatka, pa kaksnega Smrekarja bi rad vidu, ce drugo ne zarad izkusnje...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.953
1.423
113
Titograd
Ja, čančar precej manjka, pa tudi Nebo bi pod košem naredil več kot Omić. Če pridemo iz grupe je to to, precej limitirano ekipo imamo. Upam da bo kaj pametnega iz tega majšega vala ki še prihaja, obetajo ful

Schime

Guru
22. nov 2008
2.104
886
113
Ah Čančar ne vem, če bi kaj veliko pomagal. Že dve leti ni igral proper košarke.
Težko igraš, če iz 100% šans ne daš točke, če te že obramba jeba. Na centru smo pa taka rupa k je bil LA v playoffu letos.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.953
1.423
113
Titograd
Ni tapravi, niti senca samega sebe ni po tak dolgi odsotnosti, ampak je za tričetrt kelnarjev poleg še vedno klasa, ziher. Skratka, ne pričakujem veliko od njih, niti nisem pred prvo priptavljalno ker pač s tako ekipo ne moraš delati čudeža.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.174
1.920
113
Notranjska
Luka je bil že dober, drugi so bili slabi.... OK, nekaterim je na trenutke celo uspevalo... Ampak težko, če se bomo prebili iz skupine.
Na začetku drugega polčasa so sodniki spremenili kriterij v korist Poljakov, bilo je očitno in pričakovano, le ekipa na parketu tega ni pričakovala. Luka bi kot pravi lider moral biti zgled kako to preseči. Tu se ne gre samo za eno reprezentanco Slovenije, ima ugled in navijače po vsem svetu, moral bi biti zgled tudi v tem elementu. Na žalost kot edincu mu je bilo veliko dovoljeno in pogledano skozi prste, tako kot s klopi v vseh ekipah kjer igra. Luka bo res lider, ko bo obvladal svoj karakter, kar pa ne kaže da se bo zgodilo, kljub že veteranskim letom pod obroči. Pa ne mi zdaj s kavč selektorji, jaz ne igram za reprezentanco še manj pa za milijone v dolarjih in milijone navijačev, in do vseh teh milijonov ima Luka svoje obveznosti. Zakaj? Vprašajte Dallas.