»Spoštovana gospa Natalija Gorščak, prejel sem vabilo urednika oddaje Tarča Boštjana Kogovška za sodelovanje v nocojšnji oddaji na temo vložene zahteve za sodno preiskavo s strani SDT-ja zoper mene in drugih odprtih postopkov. Po tem, ko sem videl napoved oddaje, v kateri bodo tema tudi moji družinski člani, ki niso javne osebe in v preiskavi sploh niso nič omenjeni, sporočam, da v oddaji ne bom sodeloval.
Politično izpostavljena oseba je vsaka fizična oseba, ki deluje ali je v zadnjem letu delovala na vidnem javnem položaju v državi članici ali tretji državi, vključno z njenimi ožjimi družinskimi člani in ožjimi sodelavci
DunkelFlaute se temu strokovno reče...
Zelo zvito. Omejitev velja do konca leta, tako da bodo za srbske praznike lahko nastopali. Hkrati pa pokriva napovedan spontani shod izvajalcev slovenske narodne glasbe.Uzalud vam trud trubači...
![]()
Janković predlagal prepoved "trubačev", mestni svet prepoved sprejel
Ljubljanski mestni svet je na seji sprejel prepoved spontanih uličnih nastopov z glasbenimi inštrumenti v Ljubljani. Sklep je podal ljubljanski župan Zoran Janković in pojasnil, da začne veljati z dnem sprejema, veljal pa bo do konca decembra.www.rtvslo.si
Sicer sem napol gluh, tako da...
Sicer sem napol gluh, tako da me ne motijo ne eni ne drugi, vendar na Tromostovju se že 20+ let tip v narodni noši UČI igrati harmoniko na javnem mestu, da bi izgledal pristen je zadnjih nekaj let v narodni noši. Vse kar se je naučil je, da igra bolj po tiho, da ljudje ne opazijo kako fuša.
Tako da, če lahko kaj pripomnim, ni problem v zvrsti, bolj v kvaliteti. Tako enih, kot drugih.