Lepote multikulturnosti 3

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
res je da sem pisal o njih. mej pa jajca, ter povej v kakem kontekstu sem pisal o njih. Pa da ne pozabiš še tvojih umotvorov dodati. Ja sem pisal, kot odgovor na neke tvoje poste. Šlo je o fašizmu, o tem da je v osnovi dober, ter zamejcih. Jaz sem ti potem napisal o casapondu, pa onih x pa še nekaj, pa kje imajo sedež, ter o tem da je Trst dokaj črn, ter o sprejemu v Gorizi. Torej o zamejcih, in o tem da tam fašizem še vedno kar dobro uspeva. Kar sem napisal so dejstva, ki jih lahk preveriš. Pa ni pomembno ali so mi všeč, ali jih zagovarja, jaz sem samo izpodbijal tvojo tezo z argumenti in ti to dokazal.


sicer pa je to meddržavna stvar, incident in se ga bo verjento reševalo ali preko veleposlanikov, ali preko vlad (zunanjih ministrstev)

mimogrede casapound je legalna zadevšna, če te kaj okrog njih srbi. Pa duče je tud mislim da še strankarsko aktiven, vsaj bil je.

zdaj pa raziskuj naprej mogoče še kaj najdeš
Kaj se pa ti razburjaš? Sem ti stopila na rep?
 

endvatri

Guru
2. mar 2018
18.427
3.178
113
Đihadistična Iranska televizija odpovedala prenos nogometne tekme med Bayernom in Augsburgom ker je sodila ženska sodnica Bibiana.
399355fa7ade5979883ab6ebdb7fbb9e.jpeg
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.