kruh

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
0
36
prjatu jst se ga tut ravno ta trenutek lotevam in sm prletu po recept na alter
smile-1.gif


jst sm nabavu kar krušno moko, tip 850...zdej pa da vidmo kaj bom skupi spacal
grin1.gif
 

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
0
36
pa sej to ne vzhaja tolk hitr
hysterical-1.gif


men sam ni jasn s čim naj pokrijem ko bom dal pečt, ker mam posodo kvadratne oblike?
confused-1.gif
 

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
jest nisem nič pokrival, 20 minut na 250 in nato še 25 minut na 200 stopnij
ODLIČEN kruh sem naredu

še slika:
1.jpg


naslednjič poročam, ko bom dodal še kečap
 

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
40
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
no prjatu pričakujem slike
smile-1.gif

moj zlo počasi vzhaja, pomoje sm premal kvasa dal, pa še ta je biu un iz urečke :D

sej to je verjetno štos, da mora toliko ur vzhajat. Nič bat, bo šlo gor.

Spirit: pomagaš si lahko tudi z alu folijo
 

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
0
36
112
Ne, skorpy, ni štos v dolgotrajnem vzhajanju ... jaz sem tega drugega pekla z manj kot uro vzhajanja, pa je tudi tak kot tisti 20-urni
 

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
40
štos to, ker je suhi kvas in ker ga je malo (sej nisem sigurna, da je moja teorija pravilna
wink-1.gif
)
 

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
0
36
112
hysterical-1.gif


Lahko tudi manj, odvisno kako so lacni vsi okrog njega

Skorja je fenomenalna
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
11
38
Ja kruh kot kruh, ni to neka kvantna fizika, po dveh dnevih vsak suh rata.
Sicer pa... speci ga, ti garantiram, da ga boste takoj sfrezali.

westie... gruntam, da bi vmes vrgel še pest dehidrirane čebule, pomjoe ne falim nič.
 

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
40
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
.... gruntam, da bi vmes vrgel še pest dehidrirane čebule, pomjoe ne falim nič.

to bom jaz naslednjič naredila, po moje bo zakon. Al pa une semenke

drgač je pa kruh dober nekako do 5 dni
 

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
.... gruntam, da bi vmes vrgel še pest dehidrirane čebule, pomjoe ne falim nič.

to bom jaz naslednjič naredila, po moje bo zakon. Al pa une semenke

drgač je pa kruh dober nekako do 5 dni

Se opravičujem nevednosti......kakšna pa je dehidrirana čebula?

Drugače pa nisem mogel, da nebi poizkusil tegale kruha.......superca je. Sem ga pa delal s suhim kvasom in vzhajal cca. 3 ure. Dvignil se ni toliko, je bil pa vseeno rahel.