Kolesarstvo 25

corsol

Guru
11. mar 2010
3.421
1.238
113
Včeraj me mali prepričal, da sva šla na dolgo turo :) Iz Žirov v Ljubljano, ter nazaj do Vrhnike :) Tam naju je žena pobrala.
Naredila 46 km, ter 390 v.m., kar je malo, vendar je navijal za "dolgo" turo :) povprečno sva imela malo čez 20km/h :)
Poglej priponko 99592

Na koncu oba zadovoljna :) mali, ker je prikolesaril do LJ, jaz da sem zdržal toliko na kolesu

Tole je bila taka generalka, za 2 dnevni izlet v Črnomelj: 140km, 1400 v.m.
Kje sta šla Žiri-LJ-Vrhnika ?.....se mi zdi malce malo km za to traso
:sprasujemse:

kajn

Guru
5. okt 2007
3.021
1.902
113
Iskajoč brata
Evo, včerajšnje darilo za uspešen zaključek šolskega leta:
1750913041626.png

Iz Žirov v Kropo, na bazen :) Nazaj seveda z avtom... na koncu, po 48km vožnje, v zadnji klanec in tabla 15% naklon.... sem dal v prvo prestavo in po polžje do vrha... pomoje bi kakšen izkušen pohodnik me prehitev :) tok počasen sem bil. Skupno sva vozila dobre 4 ure. Imela 2 postanka za okrepčitev in dofilanje bidonov z mrzlo vodo. Moram pohvaliti natakrco (bar Aruba) v Zgornjih Bitnjah, je nama dodala led v bidone :)
Bazen je bil res nagrada na koncu, po 4h sonca in švica... tuš in namakanje v bazenu ( + pivce ali 2 zame )

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.704
1.001
113
Poglej priponko 99667

Iz Žirov v Kropo, na bazen :) Nazaj seveda z avtom... na koncu, po 48km vožnje, v zadnji klanec in tabla 15% naklon.... sem dal v prvo prestavo in po polžje do vrha... pomoje bi kakšen izkušen pohodnik me prehitev :) tok počasen sem bil. Skupno sva vozila dobre 4 ure. Imela 2 postanka za okrepčitev in dofilanje bidonov z mrzlo vodo. Moram pohvaliti natakrco (bar Aruba) v Zgornjih Bitnjah, je nama dodala led v bidone :)
Bazen je bil res nagrada na koncu, po 4h sonca in švica... tuš in namakanje v bazenu ( + pivce ali 2 zame )
Se mi je zdelo da je bilo 46,8 km/h po klancu navzdol. ;)

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.708
1.250
113
Poglej priponko 99667

Bravo. Za drugo leto pa na ta isti bazen čez Jamn'k :evil:

dentex

Guru
20. sep 2007
2.792
837
113
Sej kej druzga v taki vročini ni za počet, je treba dobro uležat kavč
Takole preko palca pa malo me skrbizačetek in kaskaderji vsaj kar se našega staroste tiče, Pogija lahko vročina zmatra, pa kakšen veter lahko fajn premeša štrene marsikomu. Ja pa zanimivo kako so za začetek kar poravnali traso, potem pa bo kaos. Saj ne, da bi lahko tele hitraši zelo drek mešal, samo ni pa fajn gledat pobiranje trupel ko letijo po tleh