kje parkirati pri pediatrični v LJ (Bohoričeva 20)

ideolog

Fizikalc
16. feb 2012
231
47
28
17.325776N, 23.254786E
Ob petih popoldne. Da je max. 15 minut hoje od avta in da je brezplačno. Mišn imposibl?
Urbane seveda nimam, saj nisem iz LJ, poleg tega pa bo to (upam) enkraten (se bo zgodil enkrat, da ne bo pomote) dogodek.
Hvala.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.663
2.536
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Za zastonj boš težko našel, je pa zelo poceni, če pri pediatrični zaviješ mimo infekcijske, tam zadaj je 100% kaj frej, pa nimaš 5 minut hoje. Modra cona,parkomati.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.258
3.753
113
41
Lj
Če imaš BMW-ja ali pa Audi-ja lahko parkiraš na pločniku ali pa kar na cesti (redarji jih ne kaznujejo zato ker imajo te znamke njihovi šefi). Če pa ne pa boš moral plačati ali pa hoditi.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.320
7.704
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Za zastonj boš težko našel, je pa zelo poceni, če pri pediatrični zaviješ mimo infekcijske, tam zadaj je 100% kaj frej, pa nimaš 5 minut hoje. Modra cona,parkomati.
se strinjam,vsak mesec tam parkiram.
Ce ti je 40c(70?) prevec lahko zastonj parkiras v hoferju. Samo moras potem eno liziko kupiti (vsaj nekoc ni bil doocen najmanjsi znesek)da bos potrdil parking listek.

ideolog

Fizikalc
16. feb 2012
231
47
28
17.325776N, 23.254786E
Ja, ta odgovor sem čakal. Hvala. Torej Hofer, malo fasnge, pa je parking zastonj. Saj se ne gre za tistih 70c, bolj je problem drobiž (parkomat ga najbrž ne vrača - oz. ali parkomati sploh sprejemajo gotovino????), oz. Urbana, ki je nimam, niti ne vem, kje se jo kupi (najbrž trafika), pa najbrž niti ne prodajajo enkratnega dobbroimetja, nimam niti monete.... blablabla...sem pač s kmetov.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.577
823
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
Ja, ta odgovor sem čakal. Hvala. Torej Hofer, malo fasnge, pa je parking zastonj. Saj se ne gre za tistih 70c, bolj je problem drobiž (parkomat ga najbrž ne vrača - oz. ali parkomati sploh sprejemajo gotovino????), oz. Urbana, ki je nimam, niti ne vem, kje se jo kupi (najbrž trafika), pa najbrž niti ne prodajajo enkratnega dobbroimetja, nimam niti monete.... blablabla...sem pač s kmetov.

Mislim, da je zastonj samo pol ure ali max. ena ura... Sicer pa imas nasproti vhoda na urgenco eno parkrisce, kjer ne rabis drobiza, niti monete ali urabne ... (kasirajo ljudje)
smile-1.gif
... Ne vem pa kaksne so cene... so pa verjetno podobne kot v sosednji parkirni hisi ...

Geopedia_-_interaktivni_spletni_atlas_in_zemljevid_Slovenije-20150112-143147.png

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Tudi jaz ne vem na pamet, ampak tisto makadamsko je konkretno ceneje od garažne hiše in je stalno polno.

Drugače pa priporočam enako kot ostali, modre cone okoliških blokov, od 17h dalje je celo brezplačno.
VEDNO je prostega kaj, sem bil nedavo sam v situaciji dva meseca vsak dan hodit po službi v bolnišnico.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.126
479
83
45
dolenska
Z zakaj sploh parkirat? Koristi vlak+ taxi ali pa bus + taxi. Ko kaj rabin s mularijo, koristim vlak + taxi.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.546
76
48
Kranj
Mislim da v hoferju ni več zastonj je pa nek popust na prvo uro. Parkiraj tam nekje pri porodnišnici je druga cona in je 40c na uro.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
5
38
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
kupi urbano na bencinski, nalozi gor 5 eur.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Zastonj lahko komot parkiras v Lj, sam ne pred vhodom kamor si namenjen....mas lepo Dolgi most, bus pa gas...

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
639
57
28
No, si pa predstavljaj dedka in babico, ki sta samostojna, se s staro škodo pripeljeta iz Strug pri Kočevju na nek pregled v bolnišnico... Vesta, kje je bolnišnica, drugače pa Ljubljane ne poznata... Kako naj na Dolgem mostu parkira...kupi urbano, za katero sploh ne ve, da obstaja...gre na avtobus, ga ne more plačat, ker ne ve, kako...
Ljudje božji, al nismo vsi tako napredni in izobraženi...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.741
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kr vsi bi brezplacno parkiral?
bonk.gif

Pa glej to markroekonomsko....oni dnar prinesejo v ljubljano, da kroži ko fulla zapravljajo. Samo pri parkiru se malo vstavi :p

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sicer pa imas nasproti vhoda na urgenco eno parkrisce, kjer ne rabis drobiza, niti monete ali urabne ... (kasirajo ljudje)
smile-1.gif
... Ne vem pa kaksne so cene... so pa verjetno podobne kot v sosednji parkirni hisi ...

Geopedia_-_interaktivni_spletni_atlas_in_zemljevid_Slovenije-20150112-143147.png

1,5€ na uro.