Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Torej, včeraj sem malo šetal po trgovinah po Kranju (Qlandia, Mercator, Tuš, ONC, Supernova itd.) z namenom, da si kupim kakšno kratko srajco, recimo kratke hlače pa kakšne poletne čevlje. Hodim od trgovine do trgovine, povsod samo sranje s Kitajske. Grem v Tom Tailor, gledam srajce, okrog 50 eur, kroj je bil pa tak, kot da bi doma eno vrečo odrezal in jo dal nase, groza. Grem še v par trgovin, gledam hlače, srajce, katastrofalna kvaliteta. Nikakvi krojni, bedne barve, pa same XXL številke. Seveda so te stvari bile super ugodne, 50 eur in več. Grem še v Hervis, včasih so imeli dobre stvari, ampak tam me ne vidijo več. Spet sama plastika, vse je bilo Made in Thailand, Made in China. Sem mislil, da bom mogoče imel več sreče s čevlji. Mass, Deichman, čevlji za 30 eur in več, plastični pa tako kot Michael Jackson. Noga spusti dušo pomoje po pol ure uporabe.
Če povzamem, kvalitetnih oblačil ne moreš več kupiti, čeprav si pripravljen kvaliteto tudi plačati. Kje v tej preljubi podalpski deželici je še vredno dati kakšen eur več, da si kupiš kvalitetno stvar? Svetujte!