Najbolj ugodno vpliva na swampassTisti, ki imate hlajenje sedežev, kako to kaj vpliva na ledvice, prostato in mehur?
Najbolj ugodno vpliva na swampassTisti, ki imate hlajenje sedežev, kako to kaj vpliva na ledvice, prostato in mehur?
Nekaj kulturne dediščine je še ostalo, Ljubljana je pripravljena za takšen scenarij....Kaze da bo slo tako![]()
Stoletne poplave sem dozivel vsaj 4x.Po stoletnih poplavah, pa še to z zamikom ker od semena do ploda še kar nekaj časa traja.![]()
Te "stoletne" poplave bo potrebno preimenovali v "desetletne" drugače boš daleč najstarejši Slovenec!Stoletne poplave sem dozivel vsaj 4x.
Upam da ga vsejem pred naslednjo
Samo obvezno na test, ker to ni avto za B izpit ampak bolj kategorija rikše. Kar se tiče funkcij na papirju jih ima dovolj, ampak v praksi je še vedno rikša. Torej noter se vsest pa preverit. Če je pionirček tam do 170cm potem mu moogče še odgovarja, za več pa to vozilo ni.Leapmotor T03
dve lopati šise v kuferan, pa je to toVonj v avtu mora biti po kravi, vse ostalo je umetno.
V AXu sem se vozil tako, da sem imel kolena levo/desno ob volanskim obročem. Nekako klasika za vozila ki so bila narejena pred obdobjem crash testov. Samo da danes z roko (uro na roki) ob vsakem vrtljaju volana zadanem v plastiko v vratih pa ni več normalno. Zato pa ta mini-jajca od EVjev prej stestirat, ker določeni modeli so šli na nivo AX-a (bi rekle Vise, sam tista je imel več placa kot pa AX).Makes me wonder kako smo se v preteklosti vozili v AXih, ipd...zdaj pa tako kompliciranje.
Makes me wonder kako smo se v preteklosti vozili v AXih, ipd...zdaj pa tako kompliciranje.
Kje je ze to...Pa ne samo voziliMakes me wonder kako smo se v preteklosti vozili v AXih, ipd...zdaj pa tako kompliciranje.
Hlajenje sedežev? Najboljši izum po klimatski napravi.... ne kupim več avta brez tega. Piha pa po ledvicah nič.Tisti, ki imate hlajenje sedežev, kako to kaj vpliva na ledvice, prostato in mehur?
kaka rikša, tip in zena se z njim vozita po 3x na dan iz periferije v mesto, rang 15 do 20km v eno stran... je rekel, da je povsem okej. pol pa na kabel do jutra... Sej to se ne voziš v lj vsaki dan... do je za 2. 3. avto primestje in mesto.. in to nalogo opravi na sedi 5. Sedi se visoko in je za tako kratko drajsanje lahko celo bolj udoben kot nek model tesla 3. ko se vsedeš v tla. Sedeži so tipi topi.Rikša je bolj v smislu prostora, po ko ga vidiš na cesti zgleda kot cokla ne pa avto. Nekako dvomim da se boš v dveh, kaj šele v štirih dnevno vozil s tem brez da bi trpelo udobje (razen če ste vsi visoki 1.6 in debeli 60kg, potem bi pa celo šlo). Je pa za to ceno vsekakor izredno dobro opremljen in tudi po tehničnih lastnostih mu čisto nič ne manjka.