A si preveril filter,kam imaš odtok v zid?Za vikend mi je 2 meseca po izteku garancije Mile javil napako. Noče izčrpati vode.
Danes pride serviser, da me olupi za popravilo...![]()
A si preveril filter,kam imaš odtok v zid?Za vikend mi je 2 meseca po izteku garancije Mile javil napako. Noče izčrpati vode.
Pejt pogledat Miele OutletIma kdo tale test ZPSja iz februarja letos?
![]()
Test pralnih strojev | ZPS
Na neodvisnem potrošniškem testu smo preizkusili pralne stroje.www.zps.si
sej sem okvarjen del sam popravil, samo je serviser zamenjal elektroniko, tako da imam eno v rezervi. Če še mravlje enkrat naredijo dr mr, bom pa sam menjal...tako da smo za naslednjih 7 let spet dobri.Pa to sam popravis…
Saj veš da nisi imel garancije v Sloveniji in da je šlo za utajo DDV?Naš BEKO pralni stroj že 14 let ropota in noče crknit. Edino pumpo sem zamenjal.
Sem pa kupil preko takrat velikega Oskarja iz DE višji cenovni razred.
Imel ta vikend podoben primer s povsem novim Gorenjem pri sosedi - zamašen stenski sifon in stroj javlja napako F2, če se ne motim, pač vode ne izčrpa - nam je enako delal Beko pred dobrim letom, je bilo treba stenski sifon po 20 letih zamenjat, pri sossedi je šel ščistit, naslednjič štema ploščice.Za vikend mi je 2 meseca po izteku garancije Mile javil napako. Noče izčrpati vode.
Saj veš da nisi imel garancije v Sloveniji in da je šlo za utajo DDV?![]()
Hvala, sem jim poslal mail, če je še na zalogi.Pejt pogledat Miele Outlet
Tega dobiš iz 1100 za 776eur.
Ima tudi Twindos avtomatsko doziranje 8kg.
![]()
Pralni Stroj Miele Wwd 660 Wcs Tdos & 8kg
Pralni stroj W1 za polnjenje od spredaj s sistemoma TwinDos in Miele@home, pametna nega perila po ugodni vstopni ceniwww.merkur.si
Hmm,pozanimaj se,če ima možnost dodatnega izpiranja in več vode.Hvala, sem jim poslal mail, če je še na zalogi.
Se da na teh strojih trajno prižgati dodatno izpiranje? Kaj pa kakšnih debilnih for, kot je piskanje s 100 decibeli ob vklopu napajanja / pranja, nimajo?
WWR860WPS,ima kratek program 59 minut.(Ugoden je tudi cenejši model, ki pa nima krajšega programa pranja, ki traja dobro uro...)
Jst imam model WCR860WPS.Sam niso več dobavlji.(Ugoden je tudi cenejši model, ki pa nima krajšega programa pranja, ki traja dobro uro...)