Kanarski otoki - Tenerife

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.847
8.179
113
ne vem. letos avgusta smo prišli sredi noči in so nam rekli, da če bi čez dan, bi nas ključi čakali v kontejnerju. Naslednji dan sem prišla avto menjati in sem vse uredila v kontejnerju. če so oni lagali mene, jaz lažem vam.

Ima pa cicar eno veliko prednost. Resda rentacarjev veliko ne uporabljam, ampak vedno smo okoli avta hodili in praske šteli, v zadnjem letu 2x cicar na kanarcih pa dobiš malo zrukanega in se nihče kaj dosti ne sekira, če ga oddaš še malo bolj zrukanega.

• Všeč mi je
Reactions: urby20

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.296
433
83
Goriska
ne vem. letos avgusta smo prišli sredi noči in so nam rekli, da če bi čez dan, bi nas ključi čakali v kontejnerju. Naslednji dan sem prišla avto menjati in sem vse uredila v kontejnerju. če so oni lagali mene, jaz lažem vam.

Ima pa cicar eno veliko prednost. Resda rentacarjev veliko ne uporabljam, ampak vedno smo okoli avta hodili in praske šteli, v zadnjem letu 2x cicar na kanarcih pa dobiš malo zrukanega in se nihče kaj dosti ne sekira, če ga oddaš še malo bolj zrukanega.
Jaz na kanarcih samo Cicar in Autoreisen, oba sta na istem nivoju, kjer nihče noben ne komplicira nič.

Vzamem tistega, ki je takrat cenejši.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

shift

Guru
20. jul 2007
10.270
2.847
113
za šankom
50 ljudi v vrsti za cicar požre v pol ure, ker imajo, se mi zdi da od letos self service avtomate, nekje 10 jih je postavljenih, se postaviš pred avtomat, skeniras kodo, vneseš podatke, dobiš ključ in podatek kje je avto in pičiš, poleg cicar se na kanarcih splača še autoreisen, letos čakal 5 min, pred mano pa 12 ljudi, ali pa payless.es in plus car, vse te agencije imajo isto foro, full insurance pa brez kreditne, ob rezervaciji preko spleta ne plačaš nič, vse plačaš na licu mesta, lahko tudi z debetno kartico, ni pogoj kreditna

Floki

Guru
6. sep 2007
10.569
3.526
113

To pregledovanje prask v nedogled je neka bedarija. Takih če imam možnost sploh ne rezerviram.
V ZDA sem do sedaj 3x rental avto pa nisem imel niti enega kontakta s kakim zaposlenim. Podatke vpišeš na računalniku avto te čaka na parkirišču s ključi in tudi ko prideš nazaj ga tam pustiš kot si ga vzel. Nobenega zaposlenega nikjer v bližini.
Top in ugodno.

jello

Guru
22. sep 2008
10.999
4.247
113
Super zate. Kolikokrat si pa že vrnil poškodovanega?

Jaz tudi, večinoma samo ključe nazaj v kaselc ali kvečjemu "everything ok sir, yes yes, goodbye". Do letos, ko sem prvič slikal avto, ker je imel nov nissan qashqai celo desno stran požlajfano. Ob vračilu me začne spraševat what is this, sem pokazal fotke in je rekel ok ok. Verjetno probajo če nimaš njihovega zavarovanja.

Za tenerife autoreisen, samo zamižat je treba da so avti res zjahani.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.296
433
83
Goriska
Super zate. Kolikokrat si pa že vrnil poškodovanega?

Jaz tudi, večinoma samo ključe nazaj v kaselc ali kvečjemu "everything ok sir, yes yes, goodbye". Do letos, ko sem prvič slikal avto, ker je imel nov nissan qashqai celo desno stran požlajfano. Ob vračilu me začne spraševat what is this, sem pokazal fotke in je rekel ok ok. Verjetno probajo če nimaš njihovega zavarovanja.

Za tenerife autoreisen, samo zamižat je treba da so avti res zjahani.
Odvisno, jaz sem recimo predlani dobil novo ibizo s prevoženimi 2kkm. Generalno pa imajo bolj zjahane avta ja, kot cicar.

shift

Guru
20. jul 2007
10.270
2.847
113
za šankom
Tole je odgovor od Cicarja:
We inform you that we can accept your driver's license as long as it is in English. Otherwise, you must present an international permit.

Thank you,
Noelia
V 12 obiskih kanarcev niti enkrat nisem potreboval mednarodnega vozniškega dovoljenja. Sicer pa kaj naj bi pa gor pisalo v angleščini drugače kot v slovenščini? Ime priimek, naslov in datum veljavnosti?

• Všeč mi je
Reactions: urby20