kamera za vetrobranskim steklom

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.558
0
36
Ma zdaj delat neki problem glede tega mini drifta......bolj se bojte tistih ki vozijo konstantno 70 na uro....pa ne glede ali je izven naselja ali v naselju ,ker dejansko niso pol toliko sigurni kot tale na posnetku.

Če bi imel eno kamero bi vam pokazal...celo človek je šel prehitevat s 70 enga ki je peljal nekih 50-60....sem samo čakal da bom koga pobiral po cesti.

Vprašanje.....a te kamere snemajo neprekinjeno in se potem zadnji oziroma prvi posnetki brišejo al kako je princip delovanja teh kamer....snemajo po naprimer 15minutnih presledkih...ni mi glih jasno.
 

cat

Pripravnik
3. sep 2007
834
15
18
Najbrž da je odvisno od kamere. Vse iz linkov v prvem postu imajo "loop recording", za GoPro pa te zadeve nisem opazil (pa ne trdim da je nima)
 

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
Je brezpredmetno dokler ni nobenmu nič
Ja pa kaj če bit?
To je enako kot, če bi napisal, da je sekanje ovinkov brezpredmetno, dokler se nikomur nič ne zgodi (ne mi sedaj mešat sekalcev, kateri imajo rentgenski vid skozi skale) Pa kaj se če zgoditi? Gre avto nasproti ne sekaš, vidiš v levi ovinek, da ni nič, sekaš. Kaj ma sedaj to veze s tem, da dokler se nekomu nekaj ne zgodi? Pa, a ni izbral dober poligon za malo se poigrat?


Men je tudi policaj v Wajdušni napisal položnico, ker sem šel ob polnoči čez avtobusno, katera je enosmerna. Sem že študiral, a naj potegnem al ne. Ma ne, itak da ne bom. Sej se bomo lepo pogovoril in je. WTF?!?! Se bomo pogovoril moj spolni organ.


Pa kolk žabarjev je dobilo položnice zaradi nekontroliranega upravljanje vozila. Al kaj je že bilo takrat tolk popularno?
Pa pust človeka tam na parkingu nej se izživlja in rešeno. Tam bodo na udaru samo osovine ter feltne in ne nasproti vozeči.

Meni se snema na SDHC kartico. Dosedaj sem mel največjo datoteko okrog 3GB. Baterija zdrži dobri 2h. Polnilca za v avto nimam, polnim doma. V najbolši ločljivosti je, približno 10min snemanja, 1GB. Ko je kartica polna, jo rabiš izpraznit, se ne prepisuje kar čez.
 

AndY1

Rusofil
Osebje foruma
18. sep 2007
15.375
672
113
Tole sem včeraj posnel z Samsung Galaxy Note-om, ko sem bil na testni vožnji Mitsubishi-ja iMiev (električni avto):Snemal sem na 720p, lahko pa bi na 1080p, vendar ima 1080p ožji kot pogleda (FOV).
 

scorpion

Fizikalc
25. apr 2008
1.457
0
36
Zakoni niso napisani za brez veze... ali pa bi morali veljati samo podnevi, ko so ceste bolj obremenjene? Sekat, ne sekat... le zakaj je potem na cesti ločilna črta? Vidiš v temi kolesarja brez luči, pešca brez kresničke, pijančka ki se opoteka, žival? Vidiš, ampak prepozno.
 

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.558
0
36
Ma ne pozabit da zakoni veljajo tudi za vse tiste ki si jih naštel....od kolesarjev do pešcevtudi za nji naj bi veljala neka črta ali pa pločnik....razen živali no.
 

scorpion

Fizikalc
25. apr 2008
1.457
0
36
Seveda veljajo... a če boš ti sekal ovinek in ga zadel, bo krivda tudi na tvoji strani...
Sem že doživel, ko se je na lokalni cesti v trdi temi ob 4h zjutraj nasproti peljal dobesedno kmet s traktorjem in prikolico brez vsake luči... in potem si zamisli, kaj bi bilo, če bi jaz pripeljal po levi strani...
No eni se pač zanašajo na srečo, da se jim kaj takega ne more zgoditi... treba pa je znati predvidevati.
 

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
0
36
Problem je ravno, da kaznujejo tiste, ki nič ne ogrožajo, tadruge pa ne.

Prileti avto v križišče čez znak Stop, drugi bremzajo. Ni ukrepa.
En dela v križišču zastoj (na veliko različnih načinov), ni ukrepa.
En zaparkira prhod, ni ukrepa.

En sam ponoči naredi podoben prekršek, a ne vpliva na nič, opa, razen policaja, ki se je za pet minut prebudil, ... kazen.
 

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Madona, vse utihnilo. Zgleda, da ovce še kar razmišljajo.


Btw, spet dober primer.


Ne rabim omenjat, da sem jih včeraj spet srečal na eni kilometrski ravnini, s štirimi zahrbtnimi nepreglednimi ovinki
Upam, da ne bo spet več mrtvih, banda inkasantska.
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
21.666
3.228
113
@AndY1 - kako pa imaš zmontiranega Note-a, da lahko tako snemaš? sem namreč ravno v fazi izbiranja in nakupa nosilca pa sem zaenkrat našel le dve varianti in sicer za ob avtoradiu ter za na zračnik nad avtoradiem, torej nič od tega ni dejansko NA armaturki, da bi lahko snemal podobne zadeve.... 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
21.666
3.228
113
načeloma na steklo nisem nameraval lepiti ničesar + to, da iščem produkte, ki jih lahko dobim v trgovinah v bližnji okolici (Lj.)... bo pa verjetno res treba malce začet gledati še v to smer.... kakorkoli že..hvala no