Pa še 2.5 mašinaene mazde maš atmosferske
Pa še 2.5 mašinaene mazde maš atmosferske
Če boš dobro pogledal je še vsaj en pogoj: v oteženih okoliščinah delovanja je potrebno servisni interval skrajšati.Pogovarjate se o servisnih intervalih, pa mestni vožni pa, nazadnje ko sem pogledal, pa moja kanta ima tudi tako, sta dva pogoja za menjavo olja, prvi so kilometri, drugi pa čas. Pri meni je napisano, da 20 jurjev ali eno leto.
Če imaš še vedno C5 2.0 dizel, se interval sam uravnava glede na pogoje vožnje. A to so ti že iz 30.000 ali 2 leti znižali, ali si imel že v osnovi tak interval?Pogovarjate se o servisnih intervalih, pa mestni vožni pa, nazadnje ko sem pogledal, pa moja kanta ima tudi tako, sta dva pogoja za menjavo olja, prvi so kilometri, drugi pa čas. Pri meni je napisano, da 20 jurjev ali eno leto.
Imam interval ki mi ga je priporočal moj serviser in sicer na 20 jurjev/eno leto, zato C5tka res ni referenca, ker ima drugače tako kot praviš. Je pa škoda od starega, ki začne piskat točno po enem letu, pa je bla pol leta v garaži.Če imaš še vedno C5 2.0 dizel, se interval sam uravnava glede na pogoje vožnje. A to so ti že iz 30.000 ali 2 leti znižali, ali si imel že v osnovi tak interval?
No sej s tem 1 leto se tele kratke relacije pokrijejo.Če boš dobro pogledal je še vsaj en pogoj: v oteženih okoliščinah delovanja je potrebno servisni interval skrajšati.
In običajno pod to spada tudi večinoma mestna vožnja. Pa recimo pogosta vleka prikolice, uporaba na terenu, itd.
Samo ja, 99% ljudi, ko jim to omeniš, samo gleda kot tele v nova vrata.
tako je, moje je tole imel ze leta 2001... premijaČe imaš še vedno C5 2.0 dizel, se interval sam uravnava glede na pogoje vožnje. A to so ti že iz 30.000 ali 2 leti znižali, ali si imel že v osnovi tak interval?
Mogoče. Jest imam itak srečo, ker sem sosed od dr. Citroena in z avti nimam nikakršnih skrbi.Interval na C5 se je ene 5-8 let nazaj generalno znižal z dopisom Citroen Slovenija.