katera sura, verz v slovenscini ?Piše točno tako, ali pa je slovenski prevod drugačen.
Ne vem,katera sura, verz v slovenscini ?
Pomoje si si narobe zapomnil al je pa kar nekdo prevedu. Kar pa kdo od folka tkole govori pa nima veze s koranom potem. Podobno kot isis.Ne vem,
to sem bral pred 35 leti. Sem si pa zapomnil: z ognjem in mečem in tudi guru od Teheran Lajne, Homeini je tako govoril.
Ej, pa ti bi, da naredimo nič?Ne, mi bomo naredili papirje, razpis, razdelili denar, ustanovili komisijo, ki bo preiskovala izginotje denarja. To bomo naredili.
Baje nam že vozi nek kamionar iz bosne. Več informacij bo na voljo takoj, ko ga prikličemo...trenutno se ne oglasi.Slovenija na žalost tega sistema ne bo mogla kupiti, ker pač bojkotiramo Izrael.
Ne da bi jaz, ampak so take izkušnje s projekti v Sloveniji, mar ne?Ej, pa ti bi, da naredimo nič?
Treba se je držati uveljavljenih metod in praks.Ne da bi jaz, ampak so take izkušnje s projekti v Sloveniji, mar ne?
Izrael napoveduje, da jim ne bo več potrebno prožiti siren za zračne napade, ker je novi laserski sistem Iron Beam tako učinkovit.
https://www.jpost.com/israel-news/defense-news/article-867735
Slovenija na žalost tega sistema ne bo mogla kupiti, ker pač bojkotiramo Izrael.