Izrael - Palestina

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.051
17.526
113
Izrael je začel kopensko ofenzivo? Lahko da me malce muči (ne)razumevanje izraza ampak kaj so pa do sedaj počeli oz. kako se pa reče dosedanjemu dogajanju haranja kopenskih enot pehote in oklepnikov po Gazi? Mar ni bila že to kopenska ofenziva?

• Všeč mi je
Reactions: jest5

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.555
145
63
Izrael je začel kopensko ofenzivo? Lahko da me malce muči (ne)razumevanje izraza ampak kaj so pa do sedaj počeli oz. kako se pa reče dosedanjemu dogajanju haranja kopenskih enot pehote in oklepnikov po Gazi? Mar ni bila že to kopenska ofenziva?
Ker Optiplex ne ve kaj pise :) Zacela se je ofenziva na *mesto* Gaza, ker mislijo da bojo tko hamas dokoncno unicl (ceprav ga ne bojo)

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe
v bistvu sedaj ni bilo samo kopenske, bila je tudi zračna, pa tud morje so meli pod kontrolo. Fact je da je sedaj Gaza tolk scepljena, odrezana od sveta, da drugih napadov niti ne potrebujejo in je dovolj ena večja kopenska ofenziva

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.330
4.338
113
Ker Optiplex ne ve kaj pise :) Zacela se je ofenziva na *mesto* Gaza, ker mislijo da bojo tko hamas dokoncno unicl (ceprav ga ne bojo)
Multibarič mislil sem da je to jasno..... kopirano iz 24 ur naslov...
A moram zate posebej pojasnevat..

ps to da ne bojo... malo morgen, polovili jih bodo ko podgane.... Majo posebno orožje za njih, ne skrbi.
Kozjejbce moti sedaj njihov nivo brezbrižnosti...

V tem je ves problem tega jokcanja pri mednarodnih institucijah.
Ne razumem jest tega, da zdaj pa to ni ok.

Meni srce še zmeraj pleše na njihov hajpanje ob napadih na Izrael...
Mislim, da rajanje še traja.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.555
145
63
Multibarič mislil sem da je to jasno..... kopirano iz 24 ur naslov...
A moram zate posebej pojasnevat..

ps to da ne bojo... malo morgen, polovili jih bodo ko podgane.... Majo posebno orožje za njih, ne skrbi.
Kozjejbce moti sedaj njihov nivo brezbrižnosti...

V tem je ves problem tega jokcanja pri mednarodnih institucijah.
Ne razumem jest tega, da zdaj pa to ni ok.

Meni srce še zmeraj pleše na njihov hajpanje ob napadih na Izrael...
Mislim, da rajanje še traja.
Mal preveri kolk je blo hamasa 2 leti nazaj pa kolk ocenjujejo da ga je zdej pa bos videl da niso nic nardil. Plus to da samo na izraelski tv vidis, kolk idf dnevno fase, morala na dnu, hocjo civiliste rekrutirat ipd. in to je tehnicno "najboljsa" vojska...

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.330
4.338
113
Mal preveri kolk je blo hamasa 2 leti nazaj pa kolk ocenjujejo da ga je zdej pa bos videl da niso nic nardil. Plus to da samo na izraelski tv vidis, kolk idf dnevno fase, morala na dnu, hocjo civiliste rekrutirat ipd. in to je tehnicno "najboljsa" vojska...
V keri vojski pa je morala? V tvoji?
ps za Izrelce me ne skrbi... očitno tebe.

Ples so jim obljubil, zdej ga dobijo. Koleterala pa je na strani Hamasa, lih tolk jih briga z koleteralo kot Izraelce.
win win

ocenjujejo...model folk nima tekoče vode ne pa da se bo šel hamas špilat. Idf jih zagotovo neki faše prav tako palstinci kjer se mrtvi merijo v desetinah na dan....Dvomim da Hamas počiste 10+ IDFjevcev dnevno.... tko da za Izrael se ne bat, Palestina Gaza pa vprašanje kaj bo ostalo po končani operaciji

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba