izogibajte se nakupu na www.123kartuse.si

damo

Pripravnik
4. sep 2007
719
13
18
#2
Ojla,


da se ne bo še kdo opekel, vam svetujem, da se izogibate nakupu na spletni strani www.123kartuse.si.

Pred cca 1 mesecem sem naročil, plačal in prejel naročeno kartušo za tiskalnik. Do tu vse ok, vendar pa je pri instalaciji tiskalnik ni zaznal - okvarjena kartuša. Po nekajkratnih neodgovorjenih mailih poskušamo še na telefon. Po nekajdnevnem klicanju dobimo zvezo, v tem času sem jim tudi vrnil kartušo ter obvestil po spletnem obrazcu, ki ga imajo za take primere.

V petek bo 1 mesec od naročila, kartuše pa še vedno ni. Sestra (kupoval sem za njo) je nekajkrat klicala in so obljubili da bodo poslali novo. Kartuše kljub vsaj 5-kratnem klicanju in obljubam še ni.

Ne gre se mi za tistih 10 eurov, ampak bolj boli nefer odnos in nategovanje iz strani prodajalca. Pa tudi kartušo sem naročil, ker sem jo rabil, zdaj po enem mescu sem jo že drugje nabavil.

Tule in še na par forumih sem objavil z namenom objaviti, da vam priporočam, da preskočite sodelovanje s to trgovino in zadeve nabavljate drugje. In če se bodo oni kaj iz tega naučili, ok. Zadevo bom predal tržni inšpekciji in resolution centru na Paypalu.

lep pozdrav in upam da imate čimmanj takih izkušenj!


p.s. link do tega posta bom poslal tudi prodajalcu.
 
6. feb 2008
15
0
1
#3
Sam imam popolnoma drugačne izkušnje.

Dobil sem toner, ki je bil sicer dobro zaščiten (znotraj škatle vrečka ala air-bag), ampak je vseeno del tonerja bil odškrtnjen, predvsem pa je skočila ven vzmet na robu in se zaradi tega tonerja ni dalo lepo vstaviti v printer. Poklical sem in razložil situacijo. Rekli so mi, da če ne morem urediti, da naj pošljem nazaj in bodo poslali novega.

Poslal nazaj in dobil novega čez par dni. Prav tako sem na prvega čakal normalno - par dni.

To je to.
 

damo

Pripravnik
4. sep 2007
719
13
18
#4
No saj tko bi moralo biti.

Razumel bi, da bi mi rekli, da nimajo druge kartuše na zalogi in bo malo potrajalo. Ne pa, da se noben ne javlja na email ali telefon, če pa že koga dobiš, je za vsako druga oseba, ki samo obljubi.
 

damo

Pripravnik
4. sep 2007
719
13
18
#5
Evo, še razplet zgodbe: končno dobili drugo kartušo, dela ok, ampak traaaajaaaallooo je pa okrogel mesec!
 
24. dec 2009
2.572
1
38
tam ko se terc po tori rola
#6
Ja... jaz sem tudi pred časom malo gledal po netu za najcenejšimi kartušami. Zase in za dekle. Najdem to stran in pošljem mail z naročilom. Čez pol ure pa zazvoni telefon, če sem doma, da se ravno nekaj okoli vozi in mi jih lahko kar dostavi... Ja, super. Ura devet zvečer, on bi mi kar pripeljal kartuše. Se zmeniva raje za drug dan, da jih osebno prevzamem (mi je povedal, od kod je -par kilometrov stran od mene).Naslednji dan sem jih imel že v tiskalnikih in veselo printal. No, na enem -na drugem ni zaznalo kartuše. Pokličem tipa, da ne dela, ni problema, bomo zamenjali. Nič kompliciranja, pa še najcenejši je bil. Jaz sem zadovoljen.
 

damo

Pripravnik
4. sep 2007
719
13
18
#8
Ja, sedaj imam 2 načete kartuše, super ja. Ko so mi tako zavlačeveali z zamenjavo, sem pač drugje kupil drugo, ker sem tiskalnik potreboval. In sedaj ko so mi končno poslali zamenjavo, sem jo moral instalirat, da jo preizkusim. Kaj čem z dvemi odprtimi? Se bo prej zasušila, kot pa jo bom potreboval.

Vglavnem pirova zmaga al kako bi rekel.
 

mcn

Fizikalc
3. sep 2007
1.099
6
38
Slovenija
#9
dajmo še malo kontra reklame, pa upam da kateri od slovenskih ponudnikov obnovljenih toner in inkjet kartuš to gleda.
Printmania.at., za moj tiskalnik, katerega original tonerje cenijo na 200€/barvo, obnovljene pa v Slo na 130-150€, dobim pri njih za 38 €/barvo. Čista zmaga. Nimam pa nič z njimi, razen da sem zadovoljen kupec.
 
8. apr 2010
2.099
140
63
#11
mcn tiskalnik je kateri?
Tisti drugi post ki si ga ravnokar napisal je pa grdo posploševanje zraven pa še očitno ne veš kaj pomeni obnovljen toner.
 

mcn

Fizikalc
3. sep 2007
1.099
6
38
Slovenija
#13
@cappy, hp3550, glede alibabe, mislil sem na printmanio, mi je lastnik povedal (res pa da cena ni 1$, ampak od 4$ navzgor, odvisno od modela, mea culpa). in ja, kitajci zelo poceni obnavljajo tonerje (s tem ne mislim samo prahu ampak v primeru hp-ja kompletno kaseto z razvijalno enoto in čipom)....

@jado, pošiljajo v slo, GLS, plačam po predračunu preko firme, za paypal ne vem.
 

Matko

pohodnik
18. jul 2007
4.330
60
48
#15
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
Printmania.at., za moj tiskalnik, katerega original tonerje cenijo na 200€/barvo, obnovljene pa v Slo na 130-150€, dobim pri njih za 38 €/barvo. Čista zmaga. Nimam pa nič z njimi, razen da sem zadovoljen kupec.
Cene so


Kje vidiš strošek dostave?

Tu piše, da je cena odvisna od teže.
http://www.printmania.at/liefernlassen_info.php


edit:

na desni strani so se dodatne informacije

stroški za Avstrijo:
www.printmania.at/shipping.php

Iz Slovenije se sploh ne moreš registrirat, bo potrebno poslati email.
 
Nazadnje urejeno:

mcn

Fizikalc
3. sep 2007
1.099
6
38
Slovenija
#16
mislim da sem se jaz registriral kot avstrijska firma in potem naknadno popravil podatke

meni preko GLs vse pošiljajo, za paket tonerjev (1 ima cca 1kg, nabavljam 4 do 6 naenkrat) pa stane cca 16€
 

mcn

Fizikalc
3. sep 2007
1.099
6
38
Slovenija
#18
ja, sem redna stranka, pa tudi par reklamacij so mi b.p. uredili....

lahko pa jih vseeno še enkrat kontaktiraš, pa če jim sporočiš da boš naročal več kot par tonerjev, mislim da ne bo problema....
 
8. nov 2017
1
0
1
#20
Pritrjujem članom, ki so odsvetovali nakup kartuš na www.123kartuse.si.

Pred približno 1 mesecem sem naročil kartušo za moj tiskalnik in jo takoj vplačal. Ker kartuše nisem dobil, sem jih kontaktiral preko maila in telefonske številke objavljene na njihovi strani, vendar odgovora nisem dobil. Po 10 dneh klicanja in pisanja, sem se odločil, da nakup prekličem in zahteval denar nazaj. Odgovora seveda nisem dobil.

Vse skupaj sem nato prijavil tržni inšpekciji in po 1 mesecu so mi denar vrnili.

Ne razumem njihovega poslovnega odnosa. Ali je res tako težko odgovoriti, recimo, da kartuše nimajo ali pa mogoče, da jo dobijo čez nekaj časa?? In, da ti denar takoj vrnejo. Ne, popolna ignoranca....

Kartušo sem potem naročil in takoj dobil brez problemov na printink.si

Tako, da še enkrat: Nakup v 123kartuse.si ODSVETUJEM!!!

Lp. Marijan