Se jih kar nekaj drugih stalno norčuje, pa niso na hladnem.Norčevanje iz drugih uporabnikov kar tako, ker nimaš kaj drugega napisat je verjetno dovolj dober razlog ali?
Recimo en z golobom v profilki ne zna spisati enega posta brez žalitve
Se jih kar nekaj drugih stalno norčuje, pa niso na hladnem.Norčevanje iz drugih uporabnikov kar tako, ker nimaš kaj drugega napisat je verjetno dovolj dober razlog ali?
Norčevanje iz drugih uporabnikov kar tako, ker nimaš kaj drugega napisat je verjetno dovolj dober razlog ali?
Očitno še niso dosegli Gatojevega nivoja.Se jih kar nekaj drugih stalno norčuje, pa niso na hladnem.
Tudi presegli so ga, redno.Očitno še niso dosegli Gatojevega nivoja.
Papir, ki izgleda podobno računu. Pač izpis trenutnega stanja, kaj vse si že pojedel in popil.Še to: kaj je Stanje mize?
A ni lepo kako so Slovenci v šank debatah zaskrbljeni za hrvaški proračun in pravilno in redno plačevanje njihovih davkov.Gostilničar zbriše stanje v računalniku in pospravi denar v žep.
Kdo pa pravi, da smo zaskrbljeni. So pač kreativni pri izogibanju plačila davkov.A ni lepo kako so Slovenci v šank debatah zaskrbljeni za hrvaški proračun in pravilno in redno plačevanje njihovih davkov.
(dokler s hrvaške ne pride kazen za prehitro vožnjo ali parkiranje, potem sprašujejo kako se temu izognit - ampak to je čisto druga zgodba)![]()
Ni ti vseeno, zelo očitno. Dejansko si šel račun si šel slikat, da si nam to predstavil.Kdo pa pravi, da smo zaskrbljeni.
Jaz nimam od hrvaškega proračuna nič. Če mi ne bi bilo vseeno, bi zahteval pravi račun. Naj to rešijo njihovi inšpektorji, saj je to njihovo delo. Slikal pa sem ga, ker so nekateri tukaj želeli videti kako to izgleda.Ni ti vseeno, zelo očitno. Dejansko si šel račun si šel slikat, da si nam to predstavil.
Slikal pa sem ga, ker so nekateri tukaj želeli videti kako to izgleda.
jaz da bi koga v jamo spravil? zanimivoSem prepričan da več kot partizanski pevski zbor.
Kdaj bo ta zbor naredil tak koncert kot Thompson.
Kdaj bo katerekoli komunistični izvajalec presegel Thomsona?
Thomson ni nobenega v jamo spravu, koliko ste jih pa vi, ne bomo nikoli zvedeli!
Ker so solato poimenovali po restavraciji.Zakaj si pa vrsto solate zbrisal
Sicer pa: kako logistično urediš kmetijo med dopustom? Si predstavljam, da ni enostavno, ker kar jaz poznam kmetov, praktično ne hodijo na dopuste.
Ker so solato poimenovali po restavraciji.
Naj čim dlje teče tako kot gre. Zmanjšanje ... svakinja ima 1 psa, pa je v tem terminu težava z "varstvom", ker smo vsi odsotni.Zaenkrat še starši zmorejo + nečak pomaga med počitnicami. Ko oni ne bojo več zmogli (kar zna biti razmeroma hitro) pa ali živali ven oz. zmanjšanje ali pa preživljanje dopusta v montažnem bazenu.
Ja, saj pri mleku je najbolj zajebana situacija, bike ti že kdo drug nahrani, pač nasipaš tisto silažo in krmila pa je. Ni porodov, ni treba molzti, bolezni so izjemno redke itd., njive pa tudi ne rabiš vsak dan gledat.
Naj čim dlje teče tako kot gre. Zmanjšanje ... svakinja ima 1 psa, pa je v tem terminu težava z "varstvom", ker smo vsi odsotni.
Poznam enega mladega kmeta (btw, investiral ~2 mio v nov hlev; pol mu sicer država/EU v obliki subvencije vrne, ampak za drug mio bo moral zelo veliko mleka prodati, da do penzije poplača kredit). Starša prestara. Na morje gre 3 srede na leto. Zjutraj po štali v Ankaran in popoldne nazaj. Za vikend ne more, ker je gneča na cesti preveč nepredvidljiva.
Se jih kar nekaj drugih stalno norčuje, pa niso na hladnem.