Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

Gatto

Guru
Izključen uporabnik
19. jul 2007
19.317
782
113
tu in tam
Padalci nismo ravno imeli nekih pametnih opcij. Če bi spremljal temo bi to vedel, tako pa dodajaš samo nepotreben humorni vložek. Sicer pa, če bi povezal dve piki, bi ugotovil tudi, da piše, da sem šel mimo zagreba ob 21.00 uri, ko so bili vsi na koncertu, ceste pa praktično prazne.
res ne spremljam vseh kozlarij, priznam...še enkrat-povsod so objavljali, da se izognimo zagrebu ta dan, razen padalci ste probavali srečo in ti si jo očitno imel, ker so bile ovce in pastirji takrat za ograjo, pametni pa doma...kaj je pa bilo dve, tri ure prej/kasneje, pa na svojo srečo nisi izvedel.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.271
7.666
113
pri taščici
res ne spremljam vseh kozlarij, priznam...še enkrat-povsod so objavljali, da se izognimo zagrebu ta dan, razen padalci ste probavali srečo in ti si jo očitno imel, ker so bile ovce in pastirji takrat za ograjo, pametni pa doma...kaj je pa bilo dve, tri ure prej/kasneje, pa na svojo srečo nisi izvedel.
Mah, tudi prej kot kaze google ni bilo nobene panike.

Priponke

• Screenshot_2025-07-05-17-24-43-226_com.google.android.apps.maps.jpg
    Screenshot_2025-07-05-17-24-43-226_com.google.android.apps.maps.jpg
    867,8 KB · Ogledi: 4

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.633
4.557
113
Seveda ne spremljaš. Samo uletiš z svojim nepotrebnim vložkom in izgineš, ali pa provociraš do izključitve.

Kaj je bilo dve ali tri ure prej pa se je lepo videlo na google maps in slišalo na radiu.

Gatto

Guru
Izključen uporabnik
19. jul 2007
19.317
782
113
tu in tam
Seveda ne spremljaš. Samo uletiš z svojim nepotrebnim vložkom in izgineš, ali pa provociraš do izključitve.

Kaj je bilo dve ali tri ure prej pa se je lepo videlo na google maps in slišalo na radiu.
Enako lahko rečem za tvoje prispevke, samo, da jaz očitno ne najedam moderaciji, da te naj izključijo, kot nekateri tukaj, ko jim pokadiš pod nos..druge ni.
Ali pa očitno ne znajo ločiti pleve od zrn, kaj pa vem-- vzroka ni napisanega, brisanja prispevkov ni, podpisa tudi ni.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.633
4.557
113
Od kje pa tebi ideja, da sem bil kadarkoli izključen ali najedal moderaciji. V take situacije se spravljaš čisto sam, niso drugi krivi za to, verjamem pa, da v tvojih očeh so. Prevzemanje odgovornosti pa te reči.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.313
2.455
113
1751786547166.png

Zvezda nam je sranje naredila.
Poglej Avstrijo, Nemčijo, Vzhodno nemčijo.

Zvezda nam je starše, brata, očeta, moža, strica, teto, ... pobrala. In vsi so bili Slovenci!

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.633
4.557
113
Norčevanje iz drugih uporabnikov kar tako, ker nimaš kaj drugega napisat je verjetno dovolj dober razlog ali?