Žal ima prav.O, si se spet našel s svojim posploševanjem.
Danes ni glih tvoj dan.
Žal ima prav.O, si se spet našel s svojim posploševanjem.
Danes ni glih tvoj dan.
Zakaj bi pa bogataš imel mobilno hiško in tečne sosede okoli?No, jaz poznam par kosov, katerim so to naredili v Šimunih. Noben te izgube ne bi smel 'čutit' ampak pizdijo vsi na polno. Navadno se bogataš bolj sekira za vsak izgubljen cent kot največji siromak. S čimer sicer ni nič narobe.
to mi je tudi uganka, ampak tako je, se mi zdi da še je to social jugonostalgija...Zakaj bi pa bogataš imel mobilno hiško in tečne sosede okoli?
ne sam to, še dodatno mobilno v čatežu, ko je eno največjih greznic od toplic v širši okolici...ampak jebat ga ima se može se, pušijona je pa neskončna, sicer pa nekam mora denar poniknit.Večini lastnikom je ideja imet mobilno hiško na HR pač preferenčni način dopustovanja (zato so v prvi vrsti sploh šli v to) in takisti ljudje si to pač lahko privoščijo, ne glede na to, da je to pod črto čista ekonomska pušiona. Who cares in prav je tako. Če pa človek, ki se spogleduje s to opcijo že v startu razmišlja koliko mu bodo vsako leto dvignili pavšal, pivo in lignje, potem so frustracije seveda na mestu. Poznam nekaj lastnikov, ki spadajo v prvo kategorijo in še nisem slišal nobenga jamranja..Čez zimo še malo še na Kanarce ampak ni to to...![]()
v mobilno hiško?Zakaj pa Dončić hodi na Krk? Debilna vprašanja pač.
V šotor? Kaj jaz vem, me ne zanima. Vsa leta hodi na isto parcelo, kjer je spoznal svojo bejbo. In potem se Slovenci tam lepijo nanj. Bral zadnjič članek o tem.
Piše da pride z luksuznim avtodomom oziroma da je tam, pošopirit pa se pride z lambotomNa Krk se Dončić ne vrača rad le zaradi lepote kraja, temveč mu otok veliko pomeni tudi zato, ker je tam spoznal svojo zaročenko Anamario Goltes.
Več na: https://www.zurnal24.si/sport/vsako...-na-krku-iscejo-parcelo-tik-ob-doncicu-439128 - www.zurnal24.si
Zakaj bi pa bogataš imel mobilno hiško in tečne sosede okoli?
Bom, ko pridem za racunalnikno razloži genij
Uh.. ogromno jih je, v naših povprečnih očeh.Zakaj bi pa bogataš imel mobilno hiško in tečne sosede okoli?