Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.537
6.747
113
Dejstvo je, da si lastnik mobilne hiške in ne zemlje. Sicer imaš sklenjeno pogodbo, ki pa velja ravno toliko, kot je trpežen WC papir. Sploh, ker je pri njih že stalna praksa, da se pravni lastniki menjujejo kot po spisku. Vsak ima svojo vizijo ko porevzame kemp. O stečajih brisanju dolgov, to niti ne rabim pisat....

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.023
11.807
113
Bolj je še catch, da temu botruje premik take hiške, ki te pride v HR (ker so to lokalci in občinarji nagruntali) par tavžent eurov, in potem v nekem pametnem časovnem okvirju obupaš in hiško v bistvu daš namesto prodaš.
Kr epska scena, modus operandi večina cro kampov.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.601
970
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Večini lastnikom je ideja imet mobilno hiško na HR pač preferenčni način dopustovanja (zato so v prvi vrsti sploh šli v to) in takisti ljudje si to pač lahko privoščijo, ne glede na to, da je to pod črto čista ekonomska pušiona. Who cares in prav je tako. Če pa človek, ki se spogleduje s to opcijo že v startu razmišlja koliko mu bodo vsako leto dvignili pavšal, pivo in lignje, potem so frustracije seveda na mestu. Poznam nekaj lastnikov, ki spadajo v prvo kategorijo in še nisem slišal nobenga jamranja..Čez zimo še malo še na Kanarce ampak ni to to... :evil:

jello

Guru
22. sep 2008
10.503
4.011
113
Ob nakupu mobilke je menda jasno da lahko kadarkoli (po koncu vsake sezone) zahtevajo da zadevo pospraviš ali premakneš točno tja kamor njim paše. Z lastništvom parcele nimaš nič.

jezek

Guru
24. jul 2008
4.161
1.780
113
No, jaz poznam par kosov, katerim so to naredili v Šimunih. Noben te izgube ne bi smel 'čutit' ampak pizdijo vsi na polno. Navadno se bogataš bolj sekira za vsak izgubljen cent kot največji siromak. S čimer sicer ni nič narobe.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

jezek

Guru
24. jul 2008
4.161
1.780
113
Nevem, njega vprašaj. Verjetno zato, da ima za par let mir ko naštepa 4 otroke in babo spakira v kemp za 10 mesecev/letoX10 let, skupaj s svakinjo, taščo itd....

• Všeč mi je
Reactions: sad

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.023
11.807
113
Večini lastnikom je ideja imet mobilno hiško na HR pač preferenčni način dopustovanja (zato so v prvi vrsti sploh šli v to) in takisti ljudje si to pač lahko privoščijo, ne glede na to, da je to pod črto čista ekonomska pušiona. Who cares in prav je tako. Če pa človek, ki se spogleduje s to opcijo že v startu razmišlja koliko mu bodo vsako leto dvignili pavšal, pivo in lignje, potem so frustracije seveda na mestu. Poznam nekaj lastnikov, ki spadajo v prvo kategorijo in še nisem slišal nobenga jamranja..Čez zimo še malo še na Kanarce ampak ni to to... :evil:
ne sam to, še dodatno mobilno v čatežu, ko je eno največjih greznic od toplic v širši okolici...ampak jebat ga ima se može se, pušijona je pa neskončna, sicer pa nekam mora denar poniknit.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.465
11.451
113
kod Džej-Zija
V šotor? Kaj jaz vem, me ne zanima. Vsa leta hodi na isto parcelo, kjer je spoznal svojo bejbo. In potem se Slovenci tam lepijo nanj. Bral zadnjič članek o tem.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.490
-1.060
48
Valparaiso
V šotor? Kaj jaz vem, me ne zanima. Vsa leta hodi na isto parcelo, kjer je spoznal svojo bejbo. In potem se Slovenci tam lepijo nanj. Bral zadnjič članek o tem.
Na Krk se Dončić ne vrača rad le zaradi lepote kraja, temveč mu otok veliko pomeni tudi zato, ker je tam spoznal svojo zaročenko Anamario Goltes.

Več na: https://www.zurnal24.si/sport/vsako...-na-krku-iscejo-parcelo-tik-ob-doncicu-439128 - www.zurnal24.si
Piše da pride z luksuznim avtodomom oziroma da je tam, pošopirit pa se pride z lambotom :)

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.601
970
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Zakaj bi pa bogataš imel mobilno hiško in tečne sosede okoli?

Zato, da lahko baba z malim otrokom celo poletje uživa na morju, medtem, ko sponzor tu in tam prileti in se ga z ne-tečnimi somišljeniki vikendaši fino nasipajo in rečejo kakšno o novih projektih.. En primer pač, ki očitno pije vodo. Vsi zadovoljni, to je važno.