Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ni bolj bednega kot toPa to ma večinoma švabskih avtov.
To je ravno najboljše. Bedno je obrnljivo obvolansko stikalo iz leta 90 pri japoncih v letu 2010.
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ni bolj bednega kot toPa to ma večinoma švabskih avtov.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sem pogledla slike.
glede luči. k crkne ročka stane vsak drek an njen več. ampak to ne crkuje, ker ne uporabljaš. vsaj ne dnevno.
zdej pa glede armaturk.
honda levo spodaj. isti knofi, blende k v civicu 90 letnik. to mi je za kozlat. takoj za tem k vidim iste rocke za brisalce v omegi, vectri in corsi.
potem sredinski del. reza za zrak mi je neugodno postavljena. sam ma sredinski usmerjeni eno v drugo in potem ne piha spredaj, ampak vlece nazaj. kle se mi zdi, d ato en bi slo. radio je katastrofa. pepelniki, predalcki..totalno neuporabno kadar je menjalnik v polozaju 'naprej', kar je v 1-3-5. če nima 6 prestave je to..vedno.
knofi klime so mal nedosegljivi zarad tiste stene. čemu to služi re sne vem..da če se kaj polije ostane tam, da ti čik ne odleti ven..čemu..
Točno o tem passatu govorim. Imel kolega letnik 97 tdi,prevoženih 215000,avto razpadel od znotraj. Še eneha poznam z enako zgodbo,tudi malo preku 200. Seveda je veliko primerkov takšnih ki jih srečaš na sejmu,ampak tak ne garantiram koliko imajo km za saboCitat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Don_kugla o katerem Passatu to govoriš? Namreč imel sem 7-8 let nazaj Passata letnik 1997. Nisem imel pri 35x.xxxkm občutka da kaj razpada? Razen ogoljuenega volana seveda. Pa ne dam roke v ogenj da avtomobil ni imel še več km saj ga je prejšnji lastnik uvozil iz DE.
Lp
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Nobene potrebe, Accord ima tudi navadne luči dobre.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Pa xenon!
Sem pa pozabil na senzor za dež.
Aja, Accordi (pa še kaka druga Honda) nimajo dnevnih luči ... Vsaj tistih par ne, ki sem jih vozil. Je treba stalno prižigat in ugašat (in potem pozabiš in se voziš brez in po možnosti fašaš kazen). Sramotno - in zame zadosten razlog, da ga ne bi (oz. nisem) kupil.
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Nobene potrebe, Accord ima tudi navadne luči dobre.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Pa xenon!
Sem pa pozabil na senzor za dež.
Aja, Accordi (pa še kaka druga Honda) nimajo dnevnih luči ... Vsaj tistih par ne, ki sem jih vozil. Je treba stalno prižigat in ugašat (in potem pozabiš in se voziš brez in po možnosti fašaš kazen). Sramotno - in zame zadosten razlog, da ga ne bi (oz. nisem) kupil.
Da se popolnoma enostavno rešiti za tiste ki želijo dnevne luči. Sem preveril in zgleda celo, da je zelo namensko tako narejeno, da lahko narediš hitro dnevne luči. Morda celo obstaja zatemnitveni delček, ker ima puščen utor.
Tako, da je tvoja bojazen odveč, naslednjič pa malo bolj odpri oči ko pelješ tak avto.
Za softversko rešitev pa bi bilo potrebno na servis vprašat.