Hokej

sousis

Guru
16. nov 2019
1.702
1.151
113
Anže Kopitar je napovedal, da bo letos njegova zadnja sezona v NHL. Velik športnik, pa nekako medijsko podcenjen v Sloveniji.

Ampak se mi zdi, da je na splošno hokej zapostavljen v slovenskih medijih.

Kaj pa tukaj, a kdo kaj spremlja? Hodite kaj na lokalne tekme? Ali gledate NHL? Ali je povsod samo fuzbal, košarka in kolesarstvo?

• Všeč mi je
Reactions: alesn

kajn

Guru
5. okt 2007
3.109
2.019
113
Iskajoč brata
zame najboljši ekipni šport... hiter, razburljiv, vsak trenutek se lahko obrne situacija....
Tudi življenski navijač rdečih :) Se spomnim kako smo stali v Tivoliju, navijali, potem pa prestrašeni šli domov :)
Škoda, ker eden najdražjih ekipnih športov za trenirat...

• Všeč mi je
Reactions: alesn

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
412
25
18
Gledam Olimpijo, tudi kakšno tekmo Jesenic, spremljam pa tudi druge slovenske ekipe. Včasih sem gledal tudi NHL, predvsem Kinge ampak le končnice.
Na tekme hodim gledat samo Olimpijo, včasih sem pa tudi Slavijo in Jesenice, nekaj tekem pa sem šel gledat tudi v Zagreb.
Se pa strinjam, da je hokeja v medijih premalo. Ampak nekako razumem, da se prehitro dogaja, pa ni za vsakega :)

• Všeč mi je
Reactions: sousis

sousis

Guru
16. nov 2019
1.702
1.151
113
Jaz bi gledal, ampak paka ne vidim...enkrat sem bil na derbiju in sem se res blesavo počutil, ko sem gledal drugam kot ostali. GD
Saj se s časom navadiš, pa uspeš sledit... Včasih pa se kaj zanimivega dogaja ravno tam, kjer ni paka. :) Pol ko pa po TVju gledaš in kamerman opravi vso delo namesto tebe, se ti prav brezveze zdi, sploh ni toliko zanimivo.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.875
433
83
Vipavska dolina
Pri nas rdeč, pa letos kaj slabo kaže da bo treba avto vžigat, čeprav mulci spet igrajo mednarodno ligo. NHL pa Flyersi (Legion of Doom), čeprav videl "oba" Stanleya ki ga je prinesel Anže. Tud na Hrušci spremljal prenos na platnu, repka kar na nekaj sv. prvenstvih, v glavnem šport št.1 daleč pred vsemi.
Anže je pa naredil promocijo, pred tem (čeprav je bilo par igralcev tudi že pred njim draftanih) vprašanje koliko smo veljali na hokejskem zemljevidu, malce nas je pozneje tudi repka predvsem na OI "pokazala". Kdor pa ne spremlja vsaj malo pa dvomim da sploh ve koliko klubov imamo v državi, kaj šele kaj več.

V dvorani se vidi bistveno bolje pak kot po tvju, vsaj v teh katerih sem bil, no v Stožicah sem imel tud mal sreče s sedežem.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.282
170
63
Celje
Gledamo, hodimo na lokalne tekme in tudi igramo... :rockon: :biceps: Nekaj let nazaj po skoraj 20-letni pavzi zopet obul drsalke in prijel palico v roke.Ena boljših odločitev zadnje čase :)

Sicer je v medijih vsaj na spletu prejšnja leta RTV kar dobro pokrival lokalne in regionalne tekme, tako IHL, AHL kot IceHL. Državno prvenstvo je itak en sam hec zadnje čase, letos bo to še tolk bolj izrazito, ko Celja ne bo več. So pa sicer na hokej.si kar aktivni glede informacij.