Hofer kamera software

sajkek

Guru
16. mar 2008
22.933
1.554
113
To bo šlo, ampak imej vmislih, da lahko potem izgine tudi kamera. Jaz sem imel nazdor za skriti na nasad na parceli, da bi ujel zalivalca. Pa sem potem kar naredil posek pa smo se ga 2x vispali pa je tudi bilo.
 

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Na slikah izgleda, da ima zelo ozki kot zajemanja slike... Nic pa ne pise kaksen je ta kot.
 

kajvos

Pripravnik
10. sep 2009
136
0
16
lep pozdrav !!
kupil sem Hoferjevo kamero IPC-100 HD. Na domačem naslovu lahko gledam. Ko sem se prijavil na WiFi pri sosedu mi pa izpiše

504 gateway timeout
the server did not receive a timely response from the upstream server specified by the url

Lepo prosim za pomoč, ( računalništvo je moja zelo šibka točka )
 

gig

Pripravnik
7. apr 2009
622
4
18
A se ti ne zdi, da mora tako bit? Ali bo sosed gledal kaj ti počneš doma?
Če hočeš zadevo spremljat izven svojega omrežja (npr preko mobilnega telefona), boš moral odpret pipco na ven, da boš lahko spremljal kamero od zunaj.
 

hermann

Guru
19. mar 2014
5.765
885
113
forwardirat bo treba porte na ruterju

ker nimam pojma kakšen ruter imaš in ker sem len, ti bom pač priporočil googla
 

kajvos

Pripravnik
10. sep 2009
136
0
16
GIG Ne , da bi sosed gledal k meni, Pri njemu sem se prijavil na mobi, da bi videl svojo kamero.

Hermann ¨ forwardirat bo treba porte na ruterju , Lepo te prosim, če mi lahko razložiš kaj moram to narediti, Prosim upoštevaj moje šipko znanje rač.
 

Janez_Krajnski

Fizikalc
5. avg 2011
762
32
28
Okolica Ormoža
Kajvos, natančno preberi navodila in izpelji postopek instalacije, kot pravijo navodila. Kot ti je že omenil eden od forumašev, je treba namestiti oblak Supraspace. Kamera deluje samostojno brez kakršnegakoli forvardiranja portov. Privzet je port 80. Sam imam nameščeno eno kamero in brez težav dostopam od kjerkoli preko Wifi ali pametnega telefona (prenos podatkov!) in lahko kamero usmerjam ali izvajam katerekoli nastavitve.
 

kajvos

Pripravnik
10. sep 2009
136
0
16
vsem tistim , ki ste mi pomagali, da bi lahko instaliral kamero, se vam zahvaljujem. Ni mi uspelo, da bi lahko gledal iz drugega omrežja na mobiju. Moral bom poiskati nekoga, ki se spozna na računalnik. Hvala še enkrat !!!!
 

Gonzo

Guru
1. sep 2007
5.221
769
113
EU
Nastavitve za domače omrežje v katerem sliko iz kamere vidim na Abaku, tablici in telefonu, so nekoliko drugačne, kot dostop do kamere iz ..napr....Europarka. To moraš omogočiti v programu.



Pa še tukaj...

 

kajvos

Pripravnik
10. sep 2009
136
0
16
Ja , Na tablici vidim sliko iz kamera, na domačem Wifiju. Ko pa grem k sosedu in se tam prijavim na Wifi pa mi izpiše 504 gateway timeout the server did not receive a timely response from the upstream server specified by the url Tu se pa konča moje znanje !!!!
 

kajvos

Pripravnik
10. sep 2009
136
0
16
Ja, sem se registriral na to zadevo, ampak sedaj kaj naj naredim s tem. bom napisal, ker slike ne znam priložit.

Supra DinamicDNS pregled
Naslednje domene so registrirane na ta uporabniški račun
Domena posredovanje naprave na zadnja posodobitev

ime . supracam.net 0.0.0.0.0.

Odjava

Kliknu tu za odjavo


tu sem se ustavil., prosim za nadalnjo pomoč !!!
 

matofill

Majstr
18. sep 2008
3.027
112
63
Ali me kdo lahko reši muk ureditve kamere Maginon model IPC-1 . Sem imel to kamero že aktivno v letu 2013 in 14, potem je šla v predal.....

Sedaj bi jo nujno rabil, jasno ne najdem CD ja več , ostalo imam. Vse sem zregistriral vendar mi nikakor ne rata inštalirati osnovnega programa, Supra IPcam, zdi se da je samo del na netu, potem ga pa in line potegne dol, no pri meni tu ne gre čez, vse živo sem probal in me hudičevo HEBE, pa se imam za naprednejšega uporabnika, samo, ko imaš neki polizdelek, pač HEBE 100 na uro. Sem na GSM nainštaliral, jasno tam ga ne vidi tudi če je s kablom na routerju, tudi ko gre z kablom na komp ni variante, da mu dam iste bloke ip, ker mi onega programa ne namesti, tako, da ja ne gre ...... samo živci mi gredo......

Če bi bil kdo pripravljen priti Ljubljana Šiška, z veseljem plačal, da bi potem na tel jasno imel nadzor nad leglom malih kužkov, ki ga imamo .....

Ali pa če kdo lahko kaj svetuje, kamera je bila resetirana samo, kot sem rekel, ona je bog ve na katerih IP jih ne morem do nje software ne gre na Winse .....
 

WeWatchingYou

Majstr
22. jul 2007
10.137
216
63
120
Probaj naložit program tinyCam Monitor in poveži kamero žično direkt na router, mislim da bi moral dobiti sliko gor.
Drugače kot si opisal gre res za polizdelek, jaz sem tudi svojo zabrisal v predal, ker se mi ni dalo več ...vati z njo.
Tukaj imaš še program iz cd-ja, če ti kaj pomaga;
 

matofill

Majstr
18. sep 2008
3.027
112
63
Sem se še pobijal, se naučil, kako na Winsih android zaženeš, ni da ni......

Problem je vedno, da kamere ne najde tudi router je nikakor ne pokaže na kablu, pa mi takoj pokaže vse, jasno o wi fi ju ni sluha.....

Gre edino z programom Supra IPCam, vendar tudi ta rabi obilo živcev, jasno izklop vseh zaščit in kabel konekcijo direktno v notesnik in ja še izklop wi fi ja..., če jo najde, ne more nič z njo, ker ni odziva, ni odziva......, ko pa ta in druge programe lavfaš v win by Android, pa tam sploh ni možnosti iskanja, tudi če vpišem vse ip, ki sem ga videl v prvem programu, ni možnosti konektanja ....... :( Res POLIZDELEK. Se še malo poigram z vašimi predlogi, HVALA za navodila, ker na netu so samo od novejših kamer in za star original softvare..... Malo se še poigram, potem jo pa komu šenkam, ker nimam najboljših živcev .

Kaj je pa top za kupiti, pa da je res plug and play pa morda malo boljša resolucija, nisem tako občutljiv na ceno, samo naj res ne bo težavna v delovanju, kaj svetujete..... ?