Smodej: “Pol leve scene, ki je poganjala kolesariat, se je drogiralo in zabavalo pri meni?”

delter333

Guru
21. maj 2010
3.048
2.836
113
Notranjska
Uradno ne. Neuradno na desni pa kot da ni ničesar obtožen.
A 4 leta ga s spalco niste upali dregnilt, Rtv pa pop molčala, lanski sneg pač, model da intervju, obtožnica na netu u minuti.
Če ne drugega so se mediji zganili in hkrati pokazali dvoličen obraz malo se pa govori da je 7 od devetih deklet v teh letih ovrglo obtožbe, tudi tadesni krivi?
Model je čakal da po nekem naključju zadeva zastara ali pa vse ovržejo obtožbe, kar bi bilo precej zanimivo.
Kaj ima to skupnega z desnico mi res ni čisto jasno naj povedo razsvetljeni.

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
414
164
43
A 4 leta ga s spalco niste upali dregnilt, Rtv pa pop molčala, lanski sneg pač, model da intervju, obtožnica na netu u minuti.
Če ne drugega so se mediji zganili in hkrati pokazali dvoličen obraz malo se pa govori da je 7 od devetih deklet v teh letih ovrglo obtožbe, tudi tadesni krivi?
Model je čakal da po nekem naključju zadeva zastara ali pa vse ovržejo obtožbe, kar bi bilo precej zanimivo.
Kaj ima to skupnega z desnico mi res ni čisto jasno naj povedo razsvetljeni.
Ni res, rtv ni molčala. Na kaj namiguješ s sedmimi žrtvami?

jezek

Guru
24. jul 2008
6.522
3.070
113
Mimogrede, je kdo gledal intervju? On tam jasno pove da je LEVIčar. Kaj ni jasno? Smodej si ga še šili ne z desno....

jezek

Guru
24. jul 2008
6.522
3.070
113
Aja, a lahko en naredi ankico, ce forum razdelimo na dva dela (vsi podforumi duplirani)? Meni se,-kljub prislovični demokratičnosti- enostavno ne ljubi vec sodelovat v temah, kjer kontra pol cisto v vsaki teme yebe na suho in na male gole, brez nekega smisla. Škoda vsake minute....

erikson

Guru
25. avg 2007
26.447
9.593
113
Torej, Mesec pleše pri folklori ali je poslanec in je takrat bil podpredsednik vlade?
Ko je bil Golob v UKC je bil Mesec tudi predsednik vlade.

Če bi se izkazalo, da je visoki politik prepovedano drogo dejansko kupoval, bi to praviloma pomenilo stik z nezakonitim trgom. Krek je opozoril, da bi bil v takem primeru ključen problem morebitna povezava z organiziranim kriminalom, saj bi to lahko pomenilo tudi možnost izsiljevanja, pritiskov ali drugih varnostnih tveganj, zato bi bilo nujno, da se vključi Policija in preiskovalni organi.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.505
11.412
113
Uzivanje droge niti ni kaznivo. Posest je (prekrsek). Nakup je pa kaznivo dejanje v bistvu. Tko da bi Smodeja zdej moral obiskat pa vprasat kako sta do robe prsla. In ce jo je Smodej zrihtal pol bo se za eno zadevo lahko na sodisce hodil.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

B81

22. jul 2007
40.647
13.170
113
Ne bi blo enostavneje kar vse skupaj povezano z drogo naredit kot KD? Zanimivo, da to že od nekdaj ni tako.

irwin

Guru
13. mar 2008
2.294
822
113
Ko je bil Golob v UKC je bil Mesec tudi predsednik vlade.

Če bi se izkazalo, da je visoki politik prepovedano drogo dejansko kupoval, bi to praviloma pomenilo stik z nezakonitim trgom. Krek je opozoril, da bi bil v takem primeru ključen problem morebitna povezava z organiziranim kriminalom, saj bi to lahko pomenilo tudi možnost izsiljevanja, pritiskov ali drugih varnostnih tveganj, zato bi bilo nujno, da se vključi Policija in preiskovalnie organi.
Mater.., zdaj vsi kot macka okoli vrele kase z pomisleki...
V primeru ga Golob pa varnostna tveganja je pa blo vse top.