Si ga ti prej?Nisi odgovoril na vprašanje.
Si ga ti prej?Nisi odgovoril na vprašanje.
Kar izgovarjaj se. Vse jasno.Si ga ti prej?
Tole je pa čista laž. Ravno zato, ker je tako umazan, je "zanimivo" slišat njegove pripovedi, da se svinjarija prime še koga drugega, v tem primeru svetega Luke in svete Aste.Uradno ne. Neuradno na desni pa kot da ni ničesar obtožen.
Kdo mi? Da me nisi s kom zamešal miško?Ok. Res je. Vi pa obravnavajte Smodeja kot predatorja in posiljevalca, ne pa kot mesijo.
daj zdaj postaj sem kdo je napisal da je mesija!Ok. Res je. Vi pa obravnavajte Smodeja kot predatorja in posiljevalca, ne pa kot mesijo.
Kdo mi? Kar se mene tiče je Smodej direkt za v arest. I8M je bil med prvimi ki se je zavzel za žrtve.daj zdaj postaj sem kdo je napisal da je mesija!
Če ste ga sami skrivali od afere naprej...kaj si pozabo?
A 4 leta ga s spalco niste upali dregnilt, Rtv pa pop molčala, lanski sneg pač, model da intervju, obtožnica na netu u minuti.Uradno ne. Neuradno na desni pa kot da ni ničesar obtožen.
Ni res, rtv ni molčala. Na kaj namiguješ s sedmimi žrtvami?A 4 leta ga s spalco niste upali dregnilt, Rtv pa pop molčala, lanski sneg pač, model da intervju, obtožnica na netu u minuti.
Če ne drugega so se mediji zganili in hkrati pokazali dvoličen obraz malo se pa govori da je 7 od devetih deklet v teh letih ovrglo obtožbe, tudi tadesni krivi?
Model je čakal da po nekem naključju zadeva zastara ali pa vse ovržejo obtožbe, kar bi bilo precej zanimivo.
Kaj ima to skupnega z desnico mi res ni čisto jasno naj povedo razsvetljeni.
Tega nisi razbral iz sestavka?Ni res, rtv ni molčala. Na kaj namiguješ s sedmimi žrtvami?