ha ha, kar naj prodajajo tiste luknje tam doli v dolini za 150 t evrov in več. Za ta denar si lahko narediš hišo s velikimi prostori, nekje sred vasi ali an obrobju s prečudovitimi razgledi, mir, svežina, narava.
Ne vem, kje ljudjem take cene stanovanj pa saj gre za blokovska stanovanja, lastnik si samo tistega stanovanja, ko ap prideš ven pa si že na tujem.
To je popolna beda
Poznam, kar neki ljudi, ki so se preselil v nošo okolico, problem je bil samo ta prej, da ni bilo prostih parcel na neznace, za vaščane se ej zmeraj, kaj najdlo. No ta folk se je sedaj poselu, kakšne dva kilomera stran od mene, zgradil nove objekte in sedaj lepo uživajo,
In sploh ni tako hudo, da bi rabiul do Ljubljanme dve uri, rabim 3/4 ure seveda ne penzionska vožnja.
RAJE SE FENTAM
, kot pa, da grem živet v LJubljano, ampak tud, če dobim stanovanje zastonj ne grem živet dol.....me, je, kar zmrazilo, ko sem bil v tetinim stovanju, majhen, navadn aluknja, nič vreden za mene a na trgu vreden celo bogastvo, no hvalabogu ima hišo še izven Ljubljane (40km)....
lp