Gaming računalnik za 1000€

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.149
1.693
113
Ponavadi se najdejo cenejse trgovine. Jaz sem pac tole dal ker imajo opcijo poslji konfig na mail :)

Zato sem rekel da preveri na slo techu tam so na tekocem v kateri trgovini je najceneje in posilja v slovenijo. Mislim da computeruniverse ali pa mindfactory.
Takoj prihranis kaksnih 100+evrckov

rami so veckrat na dan razlicne cene :S

JackSparrow

Za kompatibilnost je najbolje uporabit:

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.112
9.311
113
Partpicker preverila, computer universe drazji, narocila tu in je ze na poti v Borovlje.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.112
9.311
113
Ja, videla. Sla na amazon klikat, je pa mal drugače vse skupaj. Mindfactory dostavlja samo v nemcijo. Prihranka je bilo manj, kot bi bilo skupaj s poštnino in mailbox.de ipd, da dobim sem. Borovlje so mi blizu, da sama skocim tja.

Sem se ene par strani naklikala, pa je bilo drazje. Res se nisem kaj dosti potem vec poglabljala, ce sem iskrena. Spet ni tok razlike, da bi o nekih silnih prihrankih lahko govorila, medtem kot med tem in sestavljenim je pa bila kar omembe vredna. Vcasih se mi je zdelo bolj komplicirano, zdaj pa je res ze toliko orodij na spletu in možnosti preverb, da sem upala posamicne komponente kupit brez nekega silnega strahu, da ne bo pasalo skupaj. Hvala še enkrat, da si me opomnil na to.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.149
1.693
113
Ja na Amazonu imas visje cene zaradi davka v Sloveniji.

Nakupi so se precej olajsali od kar ti spletna stran samodejno preverja kompatibilnost predvsem ce gre vse skupaj v ohisje. Ali ce pase hladilnik na plosco.

20 let nazaj so bili problemi z kompatibilnostjo. Tudi pri zacetku am5 (2022) so bile tezave z rami ampak to so vse bios posodobitve odpravile.
Drugace pa zadnjih 10 let nisem slisal da bi kdo imel tezave z sestavljankami. Edino kar jih je strah da nekatere plosce pri zagonu rabijo par minut preden se
"zazenejo". Sicer samo prvic da preveri ram. Pol pa je to par sec...

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.112
9.311
113
Ne samo davek. Tudi vcasih so to cene, ce imas neki njihov prime, sicer so pa višje ipd...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.862
6.946
113
Kot kaže , tudi po 2027 ne bo nič boljše z rami in ssd, vsaj po trenutnem načrtu največjih proizvajalcev ramov in Nvidie, združenih v mafijsko združbo

2025 yield 15%, letos 80%.