Za T2 brez STBeja ne rabiš androida. To omogoča večina OSov. Ker bo TV namenjen za starejši osebi z dioptrijo, ali drugimi težavami z očmi, je najbolj primeren TV , ki ponuja visoko udobje za oči, brez utripanja, nizko modro svetlobo, dober kontrast. Med OLED, LED in QLED tehnologijami je OLED zagotovo najboljša izbira, ker najmanj utruja oči, in ga ne bosta gledala samo 1-2 uri na dan.Pri nas smo takrat, ko so operaterji začeli zaračunavati obvezno naročnino na pro plus, TV vrgli ven iz paketa, tako da sem iz TV škatel čisto ven.
Rabim kupiti/izbrati TV za starca. Sedaj sta imela 10 let 65" sonyja. Manjše ne. Naročnino imata na T-2, želita biti brez STBja, kar, če prav razumem pomeni, da rabita android, da bosta uporabljala aplikacijo.
LED, OLED, QLED, mini micro ... recimo da gre za nezahtevnega uporabnika. 1-2 uri na dan. Je med eno in drugo tehnologijo res toliko razlike? Recimo, da imaš še malo dioptrije.
Imeti mora še SAT-TV tuner, ker na ne vem katerem nemškem kanalu, ki ga ni v T2 gledata eno kuharsko oddajo.
Jaz sem rekel, naj iščeta največji zaslon/ceno. Se motim?

Mislim, da bom izbral nekaj večjega od 65". Ta velikost je bila v trendu pred 15 leti. Ampak ja, gre za isti model v različnih velikostih. Za LG imaš tak product placement, da že res kaj dosti drugega ne gledam.Aplikacija je že na voljo v spletni trgovini Google Play, Samsung Apps, App Store za Apple TV, Amazon Fire TV, LG webOS, VIDAA Smart OS in Titan OS ali za ročno namestitev.
Se mi zdita stara, ampak toliko pa spet ne. Bosta še kar nekaj avtomobilov zamenjala do prvega zdravniškega pregleda.Ker bo TV namenjen za starejši osebi z dioptrijo, ali drugimi težavami z očmi ...
Ja, nisi omenil, s katere razdalje se bo gledalo. V trendu so še vedno iste velikosti glede na to iz kakšne razdalje se bo gledalo. Glede OLEDa in mini LEDa. MiniLED je samo izboljšana verzija LEDa, kar mu pri nekaterih modelih omogoča nekoliko višjo svetilnost. Vse ostale lastnosti miniLEDa so slabše od OLEDa.Hvala, ker si opozoril, da ima T2 app tudi za druge OS.
Mislim, da bom izbral nekaj večjega od 65". Ta velikost je bila v trendu pred 15 leti. Ampak ja, gre za isti model v različnih velikostih. Za LG imaš tak product placement, da že res kaj dosti drugega ne gledam.
Kakšna je v praksi razlika med oled in mini led?
Všeč mi je tudi ideja Samsung the Frame - da ni črne škatle na steni, ko je ugasnjen. Ima kdo?
Se mi zdita stara, ampak toliko pa spet ne. Bosta še kar nekaj avtomobilov zamenjala do prvega zdravniškega pregleda.
Dioptrijo imamo vsi v familiji.
Vsaka večja znamka ima svojo različico funkcije, ki je podobna Samsungu The Frame , vendar jo vsaka imenuje drugače. Hisense naprimer "Canvas TV", LG "Gallery mode", pri G seriji, to je TV, ki je izjemno tenek "Gallery design"

Budget?ksz
Kupujem en recimo temu soliden TV, 75" ali 85" ... ampak MiniLED, ker OLED je predrag. Ali zna kdo svetovati kaj se splača kupiti? Hvala.