Formula 1 sezona 2021

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.848
349
83
Ne ni pa več dirk za mecko. Edino Austin je potenicalna. Če bi ble še Singapur pa Suzuka bi blo pa sploh sam še RbR party.
 

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
51.116
6.484
113
Bojim se da bo konec leta evropa kar na psu, kar se tice kovida, dvomim da bi vodilni rinli v belgijo.
Ceprav bi bila to top odlocitev
 

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
51.116
6.484
113
Res je, ampak pomoje je prehitro skuril. Ne pozabit da niti lujz ni mogel mimo rikija, pa je imel tu ziher nekaj desetink hitrejsi dirkalnik od maxa.
 

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.848
349
83
Mislm da ni nč razočaral. Deg je bil kr visok in k si skos in traffic jih hitr znucaš. Prehtevat je zlo težko, tut mim russla ni šlo kr tko, pa maš lohk sekundo hitrejši avto.
 

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.018
828
113
Res je, ampak pomoje je prehitro skuril. Ne pozabit da niti lujz ni mogel mimo rikija, pa je imel tu ziher nekaj desetink hitrejsi dirkalnik od maxa.

Ah dej no, ko rabis, ti je Lojz merilo, drgac pa pluvat? Zanimivo oz. me veseli. Bod posten pa priznej, da tvoj mail je tup k metek. V par krogih zradira gume s tem, da v bistvu nc ni naredu, sam za Riciardom vozu pa jamrov. Hamilton pa bistveno dalj na rumenih in pol k je treba se cist na koncu 'hamerja' upizdi :) Mali pa ves cas spectator pa jokat po radiju. Je pa imel sreco, hudo, da je drugi. Lewis pa tolk kok je treba. Kar bi vec forsiral, bi lahko zafural prvenstvo. Skratka, like swiss watch :)


Skratka, GOAT danes pojacal in spet premika meje. Direkten IYF kot prvi v zgodovini pobase 100-ko zmag! Kdorkoli bo za njim to naredu, bo sam drugi k mu je to ratalo :)
Hint: brez skrbi, verstapn ne bo ta, k glede na videno ga bojo kmal angleski smrkavci cefral.

Drugace pa dirka top, take naj bojo vse do konca sezone, pa me prav boli tuki kdo bo prvak. Crna kita je itak ze vse naredu kar je mel. Do konca poprcal speco princesko pa letvico nastavu tko visoko, da se lahko bikeci (konjiceki itak ne vejo kaj bi sami s sabo) samo skrijejo. Najbolsi bolid majo pa se zdej strikajo al bojo al ne... No ja, menda jim rata, zdej bi jim clovk ze prvoscu, k se tko trudjo. Sam k ne bi bli tko fakin arogantni, od prvga do zadnga. Ajde, Checo je edini simlaticn v tej ekipi.
 
Nazadnje urejeno:

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.018
828
113
Ne vem, napisem kar vidim. Ce kaj ne drzi, sporoci. Mislim pa, da ne zalim nikogar (za razliko od dolocenih pacientov tule). Tisto se mi zdi vecji problem kar se debate tice. Prca pa skoraj vsak tule, bodisi direktno, bodisi med vrsticami.
 
Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.823
723
113
www.jernej.org
Se pravi, da je imel Verstappen srečo, da je iz zadnjega mesta prišel na drugo mesto s pomočjo dežja na koncu dirke. Hamiltom je pa kot švicarska ura zmagal (čeprav tudi zaradi dežja na koncu in moštva, ki ga je prisililo v postanek, čeprav ga tako kot Norris tudi on ni želel). Na koncu sta pa oba odpeljala dobro dirko. Če pogledaš štartni položaj, je v bistvu Verstappen s to dirko več pridobil od Hamiltona… minimalna izguba točk in nov motor do konca sezone (kar Hamiltona verjetno še čaka, če pogledamo, kolikokrat so ga že pri Bottasu menjavali). Škoda mi je bilo le za Norrisa, ki bi verjetno zmagal, če ne bi bilo dežja.
 

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
51.116
6.484
113
Bottasu so menjali da bi blokiral maxa, pa jih je zajebal vse in se nic kaj prevec upiral
 

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.823
723
113
www.jernej.org
Zakaj bi se Bottas še boril za Mercedes, če je za naslednje leto že degradiran v Alfo. Podobno kot Vettel lani v Ferrariju. Naredil bo toliko kot mu narekuje pogodba in poskusil zmagat zase (če mu bo še kdaj dovoljeno).
 

sajkek

Guru
16. mar 2008
33.180
8.960
113
Mah ja, samo bedarija, da moras startat zadnji zarad masine. Kot, da gledas twingo cup in ne kraljice motosporta! To privlaci gledalce ful. Lojze na mokrem nic ne zna delati, ker nima izkusenj in talenta. Vsak ps4 dirkac ga prehiti po desni. Glej mladino danes na kvalifikacijah. Lol
tole..pa potem zadnjih 5 krogov na dirki...

crkno od smeha.
 

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
tole..pa potem zadnjih 5 krogov na dirki...

crkno od smeha.
Zakaj?
Hamiltono ni zelel iti v bokse tako kot mnogi drugi. Še rekel je - komaj dezuje. Imel je srečo, da so v boksih vztrajali, da se bo ulilo močneje. Zakaj pri Norrisu niso vztrajali je vprašanje. Ko sta bila na stezi je Norris razliko takoj dvignil na 2.5s.

Potem pa je tako ali tako imel za sabo verstappna, ki je startal z 20 mesta in je bilo razlike se za 2 postanka.

Na kvalifikacijah je bil z najboljšim materialom kar zgubljen, ko so bile težje razmere. Še v boksih je počil. Tudi štart mu (spet!) ni uspel.
Ima pač srečo, da ima material in Bottasa, tako da tudi njegove številne napake ne morejo biti kaznovane. Ko je imel ob sebi Rosberga in Buttna, sta jih kaznovala vsaj onadva, čeprav tudi onadva nista nekaj posebnega. Ampak dovolj, da sta ga oba prehitela. Saj zato je tako vztrajal pri Bottasu. Končno ima ob sebi nekoga, ki ga ne ogroža. Samo še najboljši material in bo lahko še zmagoval.