Edino kar POPOTNIK sprejme je beseda "HVALA"

14. avg 2009
7.060
533
113
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Po 7 letih aktivnega sodelovanja na Alter forumu je prišel čas, ko sem se odločil, da se umaknem v ozadje in prepustim vajeti komu mlajšemu, ki ima isto zagnanost, kot sem jo imel sam v vseh teh letih.

Prišel sem do točke, kjer mi Garmin in iGO ne predstavljata več iziva:
Garmin: ni zaščite, ki bi me ustavila pri kartah, popravilo mi je že postalo rutina itd.
iGO: ni več stvari, ki je ne bi znal spremeniti

Torej, ko ni več iziva in imaš v življenju drugačne prioritete kot si jih imel pred leti, pride čas, ko se spusti vajeti v upanju, da jih bo prijel kdo drug.

Veliko vas je prišlo na forum brez kakršnegakoli znanja o navigacijah in ste se z voljo in trudom naučili zelo veliko, le sami sebi tega ne priznate, da znate več kot si sami mislite.

Še vedno bom nekje v ozadju, tu pa tam pogledal na forum, če bo komu res zaštekalo do te mere, da ne bo več videl izhoda, takrat se morda oglasim.

Kot je že Snecer dejal v eni od tem, da je bila večina navajena, da se jim je vse prineslo k " riti ", tega iz moje strani ne bo več, bo potrebno prečitat vsaj par zadnjih strani tem, kjer je prav zagotovo napisano tisto kar iščete.

Na forumu ni prišlo do nikakršne zamere, do nikakršnega konflikta, ki bi vplival na mojo odločitev, da se umaknem v ozadje, le čas je, da posvetim prosti čas še komu ali čemu drugemu.

Rad bi pa izpostavil določene uporabnike, ki so mi v vseh teh letih polepšali druženje na forumu in pa s katerimi smo veliko sodelovali, testirali in odkrivali marsikaj novega:

Janch, Snecer, krimec, nuvi3790, sylver , Leon2007, McGiver, Matko, krko, Odyssey, yanik, monaco, Sali, Apachi, XSIDE, Hijacker, marc, Kamele0N, zakon, Genius3, WeWatchingYou, brane_new, fikus, Tjaz...... ( zagotovo sem koga pozabil in se iskreno opravičujem )


Fantje, globok priklon in hvala vam za vse.

Evo nekaj dni me ni pa sem že avt iz dogajanja.
Kaj naj rečem - hvala za vse, vendar ti bom dejal nekaj čisto iz srca (upam) delnega zasvojenca s forumom:
- prav imaš, so še druge stvari na svetu, kot internetnitni friki in gugl doktorji!

Se kaj vidiva - te spet rabim.
 

Smer

Pripravnik
4. maj 2009
45
2
8
Kranj
Lepo se zahvaljujem za nudeno pomoč in vse prispevke, kateri bodo še dolgo na voljo vsem nam in bodočim uporabnikom garminovih in ostalih izdelkov. V novem hobiju in novih izzivih pa veliko uspeha in zadovoljstva.