Edino kar POPOTNIK sprejme je beseda "HVALA"

tic

Pripravnik
31. avg 2007
272
0
16
#2
Pred dnevi sem dobil nedelujoč garmin in ker sam nisem moral nič storiti, sem se danes v nedeljo obrnil na ZS na popotnika in to še ravno v nerodni uri ki je bil čas kosila. Že v parih minutah mi je odgovoril in bil takoj pripravljen pomagati. Poslal mi je nekaj predelanih datotek za popravilo in velik kup navodil, nasvetov kaj naj naredim. In res je po slabih štirih urah nuvi zopet normalno delal. Seveda, kot povsod drugod sem tudi njega na koncu vprašal za plačilo za njegovo požrtvovalnost in pomoč in to v nedeljo, ki imajo večina ljudi radi mir, mi je dejal da mu naj v klepetu na gmailu kjer sva komunicirala, prilepim enega smeškota in to je zadostno plačilo zanj. Ker mu v tistem trenutku nisem mogel drugega rečt kot pa le skromno besedo "hvala", sem se odločil da se mu še tukaj na forumu, javno zahvalim kot mnogi drugih, ki jim je bil v pomoč.
POPOTNIK ŠE ENKRAT TI HVALA ZA POMOČ IN UPAM DA SE TI BOM LAHKO KAKO VSAJ DELNO ODDOLŽIL.
Lep pozdrav
Tic
 

krimec

Fizikalc
7. maj 2011
3.374
6
38
#3

Nisi edini, ki tako razmišlja. Popotnik si res nesebično vzame čas za vsako nerešljivo težavo

in odkrivanje novosti ter dodatkov.

Se mu bomo že nekako oddolžili.

No, na sosednjem WayteQ - iGo forumu bi pa eno tako titulo podelili Janch-u.
 
Nazadnje urejeno:

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
16
#5
Citat:
Uporabnik krimec pravi:

Nisi edini, ki tako razmišlja. Popotnik si res nesebično vzame čas za vsako nerešljivo težavo ........
Pa ne le to. Še več. Sam od sebe se domisli, kakšno željo oz. potrebo ima kakšen uporabnik in mu jo samoiniciativno preko ZS ponudi.

Tudi z moje strani Popotniku en oguljen HVALA!


Pa tudi ostalih tukajšnjih stručkotov nikar zanemariti. Fantje, face ste!


lp,
Dolfe
 

popotnik

GPS presidente
Osebje foruma
25. feb 2010
13.227
6
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
#6
Družba,hvala,vendar kot je že rekel @Dolfe ne smemo pozabit tudi na ostale,ki se trudijo,da je ta del foruma takšen kot je.
Z Janchem sva na istem,oba pomagava uporabnikom nihče od naju pa ne pričakuje ničesar v zameno.
Tako,da Janch en velik hvala iz moje strani saj si mi že večkrat priskočil na pomoč,ko sem rihtal kako drugo navigacijo,ki ni bila Garmin.

Hvala Krimec,Navi_boy,Snecer,da tako aktivno sodelujete na forumu in nesebično pomagate drugim.
Hvala pa tudi vam vsem,ki ste na forumu ali ga samo obiskujete,brez vas ne bi bilo tako lepo kot nam je sedaj.

HVALA vsem še enkrat.
 

kva123

Pripravnik
24. dec 2010
198
0
16
#9
Res je, da popotnik in Janch ne poznata ne ure ne dneva in nam nesebično pomagata (do sedaj sem kontaktiral samo njiju), in če se zgodi kakšna zamuda, ju fantje ne morete takoj bombandirat: "men pa nisi odgovoril". Postavite se v njuno kožo in me zanima koliko članov bi tako nesebično pomagalo skoraj ob vsaki uri in vsak dan tudi, ko so na zasluženem dopustu .Namesto, da tukaj jambrate napišite še enkrat ZS in bo pomoč prišla.
Hvala za pomoč, ki nam jo nudite!!
 
Nazadnje urejeno:
26. jan 2009
1.953
0
36
#14
Res je, POPOTNIK kot tudi JANCH si zaslužita pohvalo za to kar počneta in ne samo da pomagata ampak širni javnosti pomagata...


Sam nisem pisu ZS-jev ampak sem dosti zvedu on njunih objav tako da tudi "zahvaljujoči vama" pomagam komu z nastavitvami oz. nasveti kaj narest


LP, S
 

rotvajler

Pripravnik
7. mar 2011
165
17
18
#17
Pozdravljeni!

Vsemu, kar je napisanega, se pridružujem oz. se POPOTNIK-u tudi jaz javno zahvaljujem za nesebično posredovano pomoč. Možakar je "dec na mestu". POPOTNIK, hvala ti!

Da pa ne bi odpiral nove teme, bi se ob tej priložnosti javno zahvalil tudi uporabniku TUPLI. Tudi on mi je pred časom nesebično priskočil na pomoč, ko sem imel v razsulu Nuvija 1390T. Bilo je neko soboto, in se je zavleklo v nedeljo. Preko neta sva poizkusila vse mogoče načine, pa vseeno nisva uspela povsem urediti zadeve, saj je samo preko neta včasih to težko. Zato sva se nato v nedeljo slišala po telefonu. TUPLI se mi je ponudil, da mu Nuvija pripeljem na dom, da bi ga spravil v red, kar sem tudi storil. V zameno za pomoč pa ni hotel slišati drugega, kot "hvala", in "ni blema za še kdaj, če bi rabil pomoč". Torej POPOTNIK in TUPLI, hvala za nasvete in usmeritve!
 
22. sep 2011
6
0
1
#18
Tut jest se pridruzujem neskoncni hvaleznosti popotniku ker tkole nesebicno pomaga vsem tistim ki ga potrebujejo. Ne smemo pozabit na celo ekipo carjev na tem forumu, ampak zaenkrat sem mel to cast da mi je pomagal popotnik.
Hvala dobrim ljudem na alterju ! Tisoc vam altov
 
13. dec 2010
27
0
1
#20
Tudi jaz se pridružujem javni pohvali Popotniku, kot velikemu strokovnjaku na področju Garmin navigacije in predvsem kot človeku z veliko začetnico, ki je vedno pripravljen pomagati drugim. Hvala ti, Popotnik!