Jaz imam golfa 2.0TDI, 220kkm, bp. 2.0TFSI jih ima pa 40kkm, tudi bp.Upam, da bo tako tudi ostalo.Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
da še malo zaspamate forum, mi povejte po možnosti iz lastnih izkušenj, če je res tako pokvarljiv, kot nekateri govorijo?![]()
hvala![]()
Pa si imel kdaj mogoče takšne težave kot jih piše XXXL pred tabo?Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Jaz imam golfa 2.0TDI, 220kkm, bp. 2.0TFSI jih ima pa 40kkm, tudi bp.Upam, da bo tako tudi ostalo.Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
da še malo zaspamate forum, mi povejte po možnosti iz lastnih izkušenj, če je res tako pokvarljiv, kot nekateri govorijo?![]()
hvala![]()
Aja, menjalnik v TDI se obnaša enako vzorno kot pet let nazaj, ni občutiti teže let in kilometrov.
Jernej
Ne. Sem pa bral test Tourana 2.0TDI in pasata 140KM, ki naj bi nekaj cukala oziroma mislim, da je Touran celo "crknil" pri speljevnanju. 170KM pasat je pa baje pesmica. Kakorkoli, z golfom V in tem menjalnikom ni nobenih težav, po toliko kilometrih ne vidim razlike v delovanju med novim in starim avtom, torej ni mrtvih hodov, zamud pri menjavi ali kaj takega...Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Pa si imel kdaj mogoče takšne težave kot jih piše XXXL pred tabo?Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Uporabnik Drifter pravi:
hvala![]()
Aja, menjalnik v TDI se obnaša enako vzorno kot pet let nazaj, ni občutiti teže let in kilometrov.
Jernej