Huh, nisem vedel, da to tudi obstaja. Zdaj pa vidim, da je seznam takih vozil daljši, kot sem mislil. https://www.motor-talk.de/news/euro-6-geht-noch-ohne-adblue-t6188967.htmlMoj je EURO 6 brez AB
Težko je, če človek ni opravilno sposoben, da bi si kupil ustrezen avto.Morda pri vas na kmetih. Da te vidim kako po Lj z nogami vlacis otroka v vrtec, pa gres vvsluzbo, pa v vrtec, pa drugega na fudbal, pa.... Vecina teh avtov ne vidi dnevno vozenj daljsih od 15km
To je zato ker povprečen Slovenček gleda da bo čim manjša poraba pa čeprav bo potem več stroškov. Pozna se tudi na cesti kjer folk vozi kak po jajcih.Težko je, če človek ni opravilno sposoben, da bi si kupil ustrezen avto.
..Pozna se tudi na cesti kjer folk vozi kak po jajcih.
Velik kre.en....in potem se čudijo, da govorijo kakšni bebci so EV-jaši. Zaradi takih butlov izpadejo vsi isti.To so v glavnem EV-ji.
Lani mi kolega pravi, da je šel s familijo v predbožično Ljubljano in so ga na poti nazaj policaji na avtocesti ustavili zaradi prepočasne vožnje. Ker je imel kritičen nivo baterije je ugasnil vse kar žre elektriko, celo gretje in so se vozli 40 kmh po AC do prve polnilnice in zraven upali na božični čudež, da jim uspe..In jim je na srečo, but still..
imaš vse sorte folk. tudi na ICE strani. Meni v 28 letih še ni zmanjkalo goriva. Na drugi strani imam pa znanca, kjer je to skoraj na mesečnem nivoju. Pa ne, da je revež, ki nima za tankati. Enostavno zmanjkaVelik kre.en....in potem se čudijo, da govorijo kakšni bebci so EV-jaši. Zaradi takih butlov izpadejo vsi isti.
Ja fajn , da ga ni kak kamion nabasal. Ni mogel drugje napolnit kot na polnilnici na AC![]()
To so v glavnem EV-ji.
Lani mi kolega pravi, da je šel s familijo v predbožično Ljubljano in so ga na poti nazaj policaji na avtocesti ustavili zaradi prepočasne vožnje. Ker je imel kritičen nivo baterije je ugasnil vse kar žre elektriko, celo gretje in so se vozli 40 kmh po AC do prve polnilnice in zraven upali na božični čudež, da jim uspe..In jim je na srečo, but still..