Prej ali slej bo kaka eko organizacija preko sodišča dosegla, če ne bodo normalno sprejeli in uvedli ...Ni šans da bo na balkanu kdaj to.
Bo treba it peš protestirat, ker bo dizl padel tehničnegaTo bodo večje demonstracije kot tiste proti covid ukrepom![]()
To se tudi jaz sprašujem. Pregledniki na tehničnih mi vsako leto odgovorijo nekaj v stilu "mi nič ne vem", "tega od nas nihče ne zahteva", itd. Isto, ko sem jih spraševal, zakaj toliko predelav s kitajskimi LED žarnicami v navadnih žarometih, čeprav se mi zdi, da se je tukaj stanje napram 2-3 leta nazaj malo izboljšalo.Saj dejansko je bolj vprašanje zakaj že od vedno ne merijo tega. Je to tako tehnična zadeva, da je pred leti niso mogli izvajati.
Ker lahko te jebe, če ti ena žarnica ne dela ali kakšna druga dodatna oprema (meglenka). Če je pa odrezan katalizator in dpf je pa ok. Čeprav vidi, da jih ni.
Bulšit. Morda je za v prešo ene 10posto starih dizlov, ostalo se popravi za jurja.Padejo tud 3+ leta stari dizli z vsem kar morajo met....sploh če se uporablja za weekend shoppinge...
Kdo bo za jurja namestil nov DPF, menjal EGR, obnovil vse šobe in vse še softversko zrihtal?