GitHub - teslamate-org/teslamate: A self-hosted data logger for your Tesla [main maintainer=@JakobLichterfeld]
A self-hosted data logger for your Tesla [main maintainer=@JakobLichterfeld] - teslamate-org/teslamate
Ja samo teslamte ne kaže energije, ki jo porabi polnilnica, pokaže samo to kar "gre v avto".
tole sam prek dockerja instaliras zraven na nek pc (hassio recimo) , pa je načelno to to? potem pa preko weba lokalno dostopaš do appija? če prav razumem. in to je free,![]()
GitHub - teslamate-org/teslamate: A self-hosted data logger for your Tesla [main maintainer=@JakobLichterfeld]
A self-hosted data logger for your Tesla [main maintainer=@JakobLichterfeld] - teslamate-org/teslamategithub.com
Kar pa po spominu teslin wall charger ni..Pa nujno mora biti dinamična polnilnica, tako piše v razpisu.
Točno tako; dve polnilni mesti po 10A na namenskem MM 3x25A pa se dva avta iz 20-80% od 22-06 lepo nafilata. Po navadi sta že okoli 5h polna.Meni na 3f 10A po fazi omejitev čisto lepo nafila čez noč v tapoceni tarifi, kitajska Freyee, dela prek Tuye, končna cena sitnica: 208 EUR, skupaj z 1f donglom če bi rabil kdaj (ampak imam fiksno zmontirano v garaži na 3f vtičnici) Tam nekje 55km dometa na uro mi kaže da fila v tem režimu. Sem se pa "igral" in dvignil na 13A - delalo dokler se ni prižgala TČ, pol mi je pa 16A eno fazo ven vrglo (imam 3x25 pancerke (priključno moč) v bajti). Poleti bo tudi to šlo. Sem se igral z mislijo smart vtičnice, ampak je res škoda mi ruknt še vsaj 500 somov zraven za nekaj brez česar res lahko mirno živim (isto kot Sajkek).