Ne razumem kje imaš problem pridobit UD? Vem da je bilo obdobje, kjer za enostanovanjske hiše UD ni bilo potrebno (ni pa bilo prepovedano

)
Tu je mezik popolnoma nepotreben. Zakaj bi delala nekaj kar ni treba?
Ko sem se lotila, so hoteli izjave ne le od odgovornega projektanta, ampak tudi nadzornega in izvajalcev. Kaj pa, ce enega izmed njih vec ni? Kaj pa, ce rece projektant po 10 letih, *ebi se, jaz nimam ne stemplja vec, niti ne da se mi vec z nicemer vec na to temo ukvarjat. Obveze nima nobene, 10 let nazaj smo mi zaključili. Kako naj potem pridobim nekaj tako simpl? Ja pol pa ni vec tako zelo simpl. Ce bi bilo, bi ga imela.
In glede na to, da so mi pozegnal vse skupaj dobrih 10 let nazaj, na podlagi česa se potem spomnijo, da bodo nazaj vzeli.
Kot rečeno, lahko recejo vse prodaje od sedaj naprej z UD (lahko, da celo je temu tako), ne morejo pa odvzeti ustreznosti sami stavbi, ko se ni nic spremenilo od takrat, ko so ji jo pripisali.
Ve bi bilo treba, upam da ne bo, bi sla s tem tudi na sodišče, ampak v izogib sitnostim in ker je izgledalo simpl, sem se enkrat odlocila, da bi morda pa vseeno dala narediti UD. No, ni tko zlo simpl...