Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Ni pravice. Še posebej ko vidim dvajsetletne smrkavce, ki so za rojstni dan dobili TypeR Civica, da svoje lene riti parkirajo tam kjer ne bi smeli.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Lako tebi k te žena živi.
Citat:
dovolj off-a -p
Citat:
Jah ti si bolj dinamičen invalid pa ti tema sede
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Ni pravice. Še posebej ko vidim dvajsetletne smrkavce, ki so za rojstni dan dobili TypeR Civica, da svoje lene riti parkirajo tam kjer ne bi smeli.
sama foušarija te je.
mali, pejt delat, pa bo.....
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Sicer pa pred Intersparom na Viču pajk prav lepo odvaža takim pacijentom avte, in se mi zdi da vedno manj mentalnih prizadetkov parkira
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Moj sodelavc je že 4 mesece v bolniški zaradi poškodbe hrbtenice. Pa je pred enim trg. centrom parkiral na označbo za invalide. In ker nima tablice, je ob prihodu nazaj za brisalcem imel položnico za 80 eur. Naši modri možje postave se pogruntali, kako najlažje pokasirat denar, zato bo lastnik te Honde, kmalu spoznal čemu so oranžni praklpaci.
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
KSZ: Če ima poškodovan hrbet, še ne pomeni da je invalid.. Nej dobi uradno potrjeno in s tem tudi nalepko..
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Vozim tu pa tam hondo..........ampak ni to to
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
KSZ: Če ima poškodovan hrbet, še ne pomeni da je invalid.. Nej dobi uradno potrjeno in s tem tudi nalepko..
Poznaš postopek? Zavarovalnica mi je priznala 70% invalidnost na nogi (največjo možno) do nalepke pa (še) nisem upravičen. Klljub temu , da sem precej dolgo s seboj vlačil inv. voziček, bergle, da iz avta ne morem izstopit, razen pri popolnoma odprtih vratih....
Mi lahko zrihtaš nalepko IN potrdilo