Dedek iz ozadja zopet ropoče!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.730
6.047
113
Torej se ne....ker tam lahko mirno vstaneš in greš ven na pivo v prvi lokal brez nekih posledic.....

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.398
14.833
113
kod Džej-Zija
A zato ker ne prenesem pokvarjenih lažnjivih pacientov iz SDS-a, in kletnih trolov, ki iz vsake malenkosti delajo drame in afere iz vseh ki niso za njih, SDS-ovc pa skrivajo tajijo in opravičujejo? Prav pa naj bo.

Drugače pa se užiga bolj na kretene ki pometajo pred tujim pragom, svojga imajo pa usranega.
Pravi nevtralnež bi se vžigal na lažnive paciente iz vseh vetrov (lažniv je brez J). Ti imaš pa neverjetno toleranco do laži levih, desni te pa fejst nervirajo. Imaš vso pravico to tega, samo ne proglašaj se za neopredeljenega, ker si le karikatura tega.

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.107
5.742
113
Nina Zidar Klemenčič pravi da dedek še ropoče...

According to Nina, Former President Milan Kucan influences Golob from behind the scenes, and provides him with the necessary media firepower which he controls. In parallel, Mayor Zoran Jankovic, while an ally of Prime Minister Golob, has been hit by a wave of corruption claims and investigations. Despite the apparent criminality, Jankovic has remained untouched. According to Zidar Klemenčič, he’s a “very corrupt figure”, and he “has his 10% and that’s it”. She recounts specific instances of corrupt practices by Jankovic, regarding hotel building permits, which she saw personally.

vir:

• Všeč mi je
Reactions: 8888

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.949
4.260
113
Ljubljana
hmpg.net
Sam sem sicer slišal, da je potrebno več kot 10%, vendar, to sem samo slišal. Ona pa je bila osebno zraven in tega ni nikomur prijavila? Torej je pomagala pri prikrivanju korupcije. Zelo nespametna izjava za nekoga z končano pravno fakulteto.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.638
11.208
113
Kar ti slabo čitaš, al pa čitaš pa ne razumeš prečitanega. Tko da res raj tvoji prepusti čitanje.

• Objave ne odobravam
Reactions: Kamele0N

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.026
9.119
113
Pod jugo si imel enega maršala in eno stranko, kot posledico vrednot NOB, sedaj pa pozivajo na volitve? :valjamse:

1000022842.jpg