Cupra Tavascan

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.494
4.861
113
Ne vem koliko imaš praktičnih izkušenj, ampak pri drugih proizvajalcih so kar trmasti glede te cene. Vsaj trenutne izkušnje bližnjega. Na keš, je konkretno dražja cena.
No za Ford ne vem.
VW koncern pa je kar toleranten okrog tega.

Mogoče pa imam veze ker vsako leto kupim pri njih za cca 100 000 € avtov.

Kdo bi vedel.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.494
4.861
113
A to pa ne vem, ker samo nove kopujemo.

Pa sem do sedaj še vedno dobil nižjo ceno kot je tista za financiranje.

mtl

Guru
19. jul 2007
10.919
582
113
Kras
www.mtl.si
Bo že. Sem pa kar presenečen, kako prodajalci prodajajo avtomobile že konkretno časa in se niso prodali in so še vedno precej nefleksibilni pri ceni.
No, z novim razpisom so pa še padli ven iz subvencije, tako da bodo očitno še kar nekaj časa naprodaj. :evil:

• Haha
Reactions: CLIO15

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.025
7.119
113
To je zato, da take kot si ti jebemo z pospeški in se potem skoraj razkantante ko vas ego zjebe.
To je zato ker radi gledate rdečo luč na semaforjih, in ko se zelena prižge prec odhitite do naslednjega semaforja, ki je še rdeč.
Ali drugače rečeno, kurčite se, dokler ste v dometu 20 min do doma, ker potem veste da vas doma čaka šuko vtičnica.
Ko se pa peljem izven zemaforiziranih območjih, pa kar naenkrat postanete ubogljive ovčke. Še do dandanes nisem dočakal, da bi me prehitel en električar izven mest. Pa nisem divjak in vozim z glavo.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Bakki33 in Gonzo

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.405
1.957
113
41
To je zato ker radi gledate rdečo luč na semaforjih, in ko se zelena prižge prec odhitite do naslednjega semaforja, ki je še rdeč.
Ali drugače rečeno, kurčite se, dokler ste v dometu 20 min do doma, ker potem veste da vas doma čaka šuko vtičnica.
Ko se pa peljem izven zemaforiziranih območjih, pa kar naenkrat postanete ubogljive ovčke. Še do dandanes nisem dočakal, da bi me prehitel en električar izven mest. Pa nisem divjak in vozim z glavo.
Daj ne pretiravaj :)

22. jul 2007
14.245
2.147
113
125
Ne vem koliko imaš praktičnih izkušenj, ampak pri drugih proizvajalcih so kar trmasti glede te cene. Vsaj trenutne izkušnje bližnjega. Na keš, je konkretno dražja cena.
kia.PNG

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.644
4.449
113
Ta cenik itak ne more bi uraden ker manjka bistvena stvar, REDNA CENA. Skratka karneki tole, še legalno ni zapovrhu.

Pri VAG grupi spuščajo od redne cene dol klasične %, trenutno baje za bolj popularne modele tam do 6-8%, za manj pa tudi več kot 12%. Na to ceno (s popustom) lahko dobiš še ekstra dol če vzameš njihov model financiranja (ki ga jasno preplačaš), samo z gotovino nič ne komplicirajo pri popustih in ga dobiš tudi za gotovino.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.810
1.527
113
Ta cenik itak ne more bi uraden ker manjka bistvena stvar, REDNA CENA. Skratka karneki tole, še legalno ni zapovrhu.

Pri VAG grupi spuščajo od redne cene dol klasične %, trenutno baje za bolj popularne modele tam do 6-8%, za manj pa tudi več kot 12%. Na to ceno (s popustom) lahko dobiš še ekstra dol če vzameš njihov model financiranja (ki ga jasno preplačaš), samo z gotovino nič ne komplicirajo pri popustih in ga dobiš tudi za gotovino.
Bom šel vprašat za tourana pa me zanima

jezek

Guru
24. jul 2008
4.715
2.018
113
Jaz še nisem dočakal da bi me prehitel en električar kjerkoli....

• Haha
Reactions: Bakki33

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.644
4.449
113
Bom šel vprašat za tourana pa me zanima
Sicer touran je toliko "svoj svet" da pojma nimam kaj ti bodo ponudili. Ampak na splošno na VAG pridi s kodo od konfiguratorja (model po naročilu) kot ga želiš in potem rade volje najprej ponudijo kaj podobnega iz zaloge precej pod redno ceno če si pripravljen na kakšen kompromis.