Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.588
11.658
113
kod Džej-Zija
Oh kako fino je lapat o zadevah, katere totalno nič ne razumeš.

Kot prvo glede sars cov 1 se gre za najdbo spominskih T celic. Nihče normalen ne govori o kakršnemkoli odzivu, ker bi le ta bil pri večini nezaznaven(zelo nizko število T celic). Poleg tega se tukaj sploh ne upošteva mutacij(ki bi bile, če bi imeli ta virus še v obtoku), ki še dodatno zbijejo že tako ničvreden odziv.

Pri študiji cepiv pa se gre za količino protiteles, ki zagotavljajo takojšen odziv na okužbo.

Hruške in motorno olje.
Saj veš, da tip hodi v mesnico po batne obročke.

• Všeč mi je
Reactions: zino

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.163
7.597
113
pri taščici
Evo, ob pol dvanajstih odpril testirno tocko
Par minut zatem jih je bilo 30+ pred menoj. Cez.pol ure sem testiran. Od testiranja je minilo uro in pol, sms ni , potrdilo dobim 40minut za sms, ob treh(cez dobro uro) imam dohtarja tricetrt ure od testirne tocke
Ocitno bo danes dohtar padel v vodo....

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Par minut zatem jih je bilo 30+ pred menoj. Cez.pol ure sem testiran. Od testiranja je minilo uro in pol, sms ni , potrdilo dobim 40minut za sms, ob treh(cez dobro uro) imam dohtarja pol ure od doma.
legenda! upam, da ti rata

• Haha
Reactions: sandra

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
Par minut zatem jih je bilo 30+ pred menoj. Cez.pol ure sem testiran. Od testiranja je minilo uro in pol, sms ni , potrdilo dobim 40minut za sms, ob treh(cez dobro uro) imam dohtarja pol ure od doma.
Vidiš. Če bi se cepil, ne bi imel teh problemov. Upaj, da ti naslednji termin ne bo padel v vodo, kakor bo meni, ki sem bil naročen konec meseca. Odloženo za nedoločen čas. :evil:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.163
7.597
113
pri taščici
Ni padel, mal telefonije, sprintal po poti v lekarni, na sprejemu so mi pa "priznal" akademskih 15.
Sicer pa teste delajo pred polikliniko, ampak bi se vec cakal.
Moram zgruntat kako hudica certifikat vnesem na racunalniku v zvem....in potem DL potrdilo v app....
Kadarkoli nekje na frisno rabim certifikat, mi nekaj manjka ali pa nekaj ne znam narediti.....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.163
7.597
113
pri taščici
Se pardoniram. Cepljen sem s tremi odmerki in mi ni treba stati v vrstah za testiranje in potem še ure čakati na SMS-e in potrdila. Pregled so mi pa verjetno odpovedali zato, ker mora vse osebje ujčkat necepljence. :evil:
A ni ena tretjina covida v bolnici cepljenih?
Koliko pa je tistih ki hodijo okoli zdravnikov zaradi posledic cepljenja pa ne bomo nikdar zvedel!
Ce me pobere ta hudic, se me zdravstvena in pokojninska blagajna znebi za vedno.
Pa alter in delodajalec tudi.

• Haha
Reactions: sandra

gr69

Guru
15. dec 2009
11.834
2.858
113
še v SLO - ampak komaj
Ni padel, mal telefonije, sprintal po poti v lekarni, na sprejemu so mi pa "priznal" akademskih 15.
Moram zgruntat kako hudica certifikat vnesem na racunalniku v zvem....in potem DL potrdilo v app....
Kadarkoli nekje na frisno rabim certifikat, mi nekaj manjka ali pa nekaj ne znam narediti.....
Kaki certifikat na telefon?

Prijaviš se v eZvem na čarunalniku - in tam “aplikacijo”.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
A ni ena tretjina covida v bolnici cepljenih?
Koliko pa je tistih ki hodijo okoli zdravnikov zaradi posledic cepljenja pa ne bomo nikdar zvedel!
Ce me pobere ta hudic, se me zdravstvena in pokojninska blagajna znebi za vedno.
Pa alter in delodajalec tudi.
Res je ena tretjina cepljenih. Samo te bi mirno popedenali z obstoječim osebjem, sedaj pa odlagajo operacije tudi onkološkim bolnikom. :evil:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.414
327
83
V app se ti avtomatsko naloži med dokumenti, tam pa klikneš dodaj v zbirko. Če nimaš polni dostop v app na tel pa pa poskeniraš kodo z appom in dodaš v zbirko v app. Za sms pass rabiš pa samo obisk upravne in en podpis in imaš čez minuto že sms za dostop za dokončanje registracije sms pass.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.163
7.597
113
pri taščici
Sigenco na računalniku imam. Zdaj hocem dobiti QR kodo na telefon brez da bi jo cakal v zdravstvenem domu ali printal doma, skeniral.
Mozno ali ne?
Skenirane kode imam v telefonu