To sem pisal že lani, da bo to po vzoru zgodovine v ZDA. Lokali za črnce in lokali za belce.nemenabijat
Čakam na podobno v gostilni, trgovskem centru, frizerju, banki, pošti, bencinski.
To sem pisal že lani, da bo to po vzoru zgodovine v ZDA. Lokali za črnce in lokali za belce.nemenabijat
Čakam na podobno v gostilni, trgovskem centru, frizerju, banki, pošti, bencinski.
Danska gre v PCT pri 300 ljudeh v bolnici in 36 ljudeh na intenzivni (pri 6 miljonov prebivalcev). Za moje pojme popolnoma pretirano uvajajo PCT, ker cepiva več kot delujejo, da imajo tako nizke številke v bolnici in to brez ukrepov.
Da ima zagotovljen voh in okušanje.do neke mere razumem PCT za dostavljalce, ampak za PREVZEMNIKE pa.... WTF ???![]()
To je vzeto iz Krekovega priročnika krekizmov ?Lol:
![]()
Pogoj PCT potrebujete tudi za dostavo in prevzem hrane | 24ur.com
Inšpektorji so med novimi nadzori nekatere restavracije opozorili, da morajo ob dostavi in prevzemu hrane spoštovati pogoj PCT. Zaradi zaostrenih razmer je sicer tržni inšpektorat poostren nadzor izpolnjevanja pogoja PCT opravljal tudi v soboto in nedeljo. Inšpektorji so opravili 170 nadzorov...www.24ur.com
To bo resno omejil prenose virusa![]()
Sem v karanteni in zaprti v hiši, plačam prek spleta, dobim pred vrata stvari in kot sedaj razumem bi morala met pct pogoj, če želim, da dobim plačane stvari pred vrata? A mi lahko inšpektor prinese hrano na dom ker od nečesa moramo živet! Hvala!
Kera burleska. Testiranje nebi veljalo več, po drugi strani je pa testiranje mirodajno za iskanje okužb. Sej ne veš, a bi se smejal, ali ne.![]()
Janković z župani Janši: razmislite o zakonski podlagi za uvedbo pogoja PC
Ljubljanski župan Zoran Janković je napovedal poziv mestnih občin vladi in državnemu zboru, da uzakoni pogoj PC. Uvedba pogoja PC ima po informacijah N1 tudi nen1info.si
do neke mere razumem PCT za dostavljalce, ampak za PREVZEMNIKE pa.... WTF ???![]()
Kot tebe ne.In potem se čudijo, zakaj vladnih ukrepov nihče več ne jemlje resno.
Cepiš se ali pa ne - prosta izbira.To sem pisal že lani, da bo to po vzoru zgodovine v ZDA. Lokali za črnce in lokali za belce.
Če izbira za cepljenje ni prosta kar pomeni, da ni na voljo nobene alternative - zakaj potem ti, andy pa še mariskdo drug niste že zdavnaj cepljeni?prosta izbira je npr. cepljenje proti gripi ker te nihče nikjer ne omejuje če nisi. Cepljenje proti covidu pa lahko vidiš kot prosto izbiro le če si zaslepljen SDS-ovski vernik
si čisto prepričan v svojo trditev, samo veš ne ali namenoma manipuliraš (lažeš)prosta izbira je npr. cepljenje proti gripi ker te nihče nikjer ne omejuje če nisi. Cepljenje proti covidu pa lahko vidiš kot prosto izbiro le če si zaslepljen SDS-ovski vernik