Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.120
6.123
113
It, At
Srednji vek in Sveta Inkvizicija je nazaj.
Ter brezmadežni kult Korone, v katero se ne dvomi !

Zveni kaj znano iz zgodovine ?

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.000
-5.252
113
A mu kdo pravi, da ne sme? A je tako faking težko prijavit protest? Aja, v tem primeru je treba celo prevzet odgovornost in zorganizirat osnove. Tule bi pa vsak nekaj sral po svoje in se obnašal kot opica, mi moramo pa to tolerantno sprejemati?
Ni dovolj prijavit protest, Ti ga mora država tudi dovoliti.
Kot vidiš v Leipzigu ga je prepovedala, pri nas pa tudi država ne da dovoljenja.
Ni to tako preprosto.

Prevzet odgovornost. Ja seveda, mierno protestiraš, vlada pripelje rumene bisere, ki naredijo štalo, ti pa v keho, tako si ti to izplaniral?

• Haha
Reactions: mosseero

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.233
3.722
113
41
Lj
Najbolj smešno mi je to, kako so oprani ti ljudje. Dejansko verjamejo, da če bi vsi spoštovali PCT do pike, da se virus ne bi širil. Kako si lahko tako slep, mi res ni jasno. To je tako kot bi rekel če bi vsi imeli nove gume letos, ne bi bilo več nesreč. Ali kaj podobno neumnega.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.000
-5.252
113
Mi je pa naš sistem že bolj všeč. Ko bi pezdetu enostavno plac zaprli. :cheer:
Kaj pa če bi po vzoru komunistov iz l.1945 kar premoženje nacionalizirali vsem tistim, ki se upirajo vladnim ukrepom? Pa račune v banki zaprli ???
Kaj pravite - da bi to Zlatkotu, pa Jenulu, pa Stojanoviču, če nebi nucalo pa še vsem, ki se niso cepili???

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.645
1.028
113
49
KR
Najbolj smešno mi je to, kako so oprani ti ljudje. Dejansko verjamejo, da če bi vsi spoštovali PCT do pike, da se virus ne bi širil. Kako si lahko tako slep, mi res ni jasno. To je tako kot bi rekel če bi vsi imeli nove gume letos, ne bi bilo več nesreč. Ali kaj podobno neumnega.
Kdo pa je kdaj rekel, da se virus ne bi širil, če bi vsi spoštovali PCT. Zelo verjetno bi se pa precej manj širil. Al ti misliš da bi se še bolj?

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: SamSvoj in Matey

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.120
6.123
113
Izplačano 900 mio € kovidnih dodatkov od marca 2020 do sept 2021 ...

Če glumimo pandemijo, jo glumimo do konca, a ... paytime pride. ↓

Zastonj sir je le v mišolivki. (Ruski rek)

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.233
3.722
113
41
Lj
Jaz sem prepričan da te dodatke še zdaj dobivajo, čeprav uradno ni epidemije. Razen če mi kdo dokaže obratno s plačilnimim listi, ampak če bi ukinil te dodatke bi cel javni sektor in zdravstvo stavkalo.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in Matey