Ni dovolj prijavit protest, Ti ga mora država tudi dovoliti.A mu kdo pravi, da ne sme? A je tako faking težko prijavit protest? Aja, v tem primeru je treba celo prevzet odgovornost in zorganizirat osnove. Tule bi pa vsak nekaj sral po svoje in se obnašal kot opica, mi moramo pa to tolerantno sprejemati?
A nadaljevanja pa nebi pogledal? Postal je lokalna atrakcija, obisk se mu je povečal, pri zadnjih vratih stranke noter spušča, kocke so mu pa kot šank za zunanji bar.Evo, tudi Švicarji znajo pezdete preganjati.![]()
![]()
![]()
Kaj pa če bi po vzoru komunistov iz l.1945 kar premoženje nacionalizirali vsem tistim, ki se upirajo vladnim ukrepom? Pa račune v banki zaprli ???Mi je pa naš sistem že bolj všeč. Ko bi pezdetu enostavno plac zaprli.![]()
Kdo pa je kdaj rekel, da se virus ne bi širil, če bi vsi spoštovali PCT. Zelo verjetno bi se pa precej manj širil. Al ti misliš da bi se še bolj?Najbolj smešno mi je to, kako so oprani ti ljudje. Dejansko verjamejo, da če bi vsi spoštovali PCT do pike, da se virus ne bi širil. Kako si lahko tako slep, mi res ni jasno. To je tako kot bi rekel če bi vsi imeli nove gume letos, ne bi bilo več nesreč. Ali kaj podobno neumnega.
Kaj pa če bi po vzoru komunistov iz l.1945 kar premoženje nacionalizirali vsem tistim, ki se upirajo vladnim ukrepom? Pa račune v banki zaprli ???
Kaj pravite - da bi to Zlatkotu, pa Jenulu, pa Stojanoviču, če nebi nucalo pa še vsem, ki se niso cepili???
Kako prikladno si spustil, da so vse tri lastnike zaprl.A nadaljevanja pa nebi pogledal? Postal je lokalna atrakcija, obisk se mu je povečal, pri zadnjih vratih stranke noter spušča, kocke so mu pa kot šank za zunanji bar.![]()
![]()
Ne, zdaj so samo na rednem programu nadur, dežurstev in popoldanskega dela.Jaz sem prepričan da te dodatke še zdaj dobivajo, čeprav uradno ni epidemije. Razen če mi kdo dokaže obratno s plačilnimim listi, ampak če bi ukinil te dodatke bi cel javni sektor in zdravstvo stavkalo.