Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
Po tej logiki ljudje tudi volit ne bi smeli, če nimajo PCT, oziroma poslanci ne bi smeli glasovati brez tega, ker seveda ne gre. Oddajo podpisa, glasu je ustavna pravica, ki jo z odlokom ne morejo odpraviti. To je navaden janšističen državen udar

Če upravne enote ne dovolijo vstopa ljudem, ki ne izpolnjujejo PCT, bi morali pred upravno enoto omogočiti oddajo glasu, oziroma podpisa za predlog zakona. Ostalo je oviranje izvrševanja ustavne pravice in je seveda kaznivo.
Prav včeraj sem oddal glas preko e-uprave. Ne potrebuješ PCT.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Poglej priponko 49775

Mi lahko nekdo tukaj razloži v čem je prednost cepljenja, če je po vseh kazalnikih zdaj še hujše kot lani?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.591
11.664
113
kod Džej-Zija
Takole pa z neprijavljenimi protestniki delajo v Italiji:

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.138
2.514
113
Pomurje
Takole pa z neprijavljenimi protestniki delajo v Italiji:
In ti ploskaš temu? Si res tako zaslepljen? Bi razumel, da protestrira proti čipom v cepivu ali da zemlja ni okrogla, da pa ne sme govorit čez pofu.kan PCT

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.591
11.664
113
kod Džej-Zija
A mu kdo pravi, da ne sme? A je tako faking težko prijavit protest? Aja, v tem primeru je treba celo prevzet odgovornost in zorganizirat osnove. Tule bi pa vsak nekaj sral po svoje in se obnašal kot opica, mi moramo pa to tolerantno sprejemati?

I

Izbrisan uporabnik 474

Mislim, da se bi kar večina odgovorila pritrdilno, če bi jih vprašali, ali naj izženejo recimo Jenulla ali Zlatkota. Je bilo že takrat, ko so mu odvzeli pomoč kot umetniku :D :D :D :D veliko več odobravanja kot zgražanja.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.591
11.664
113
kod Džej-Zija
Pri nas se proteste tolerira že koliko, 80 tednov? Brez prijave. Edino pravilno, da se golazen tipa Jenull nažene nekam. Trenutno še ni nobene omejitve, in tako stanje je že nekaj časa. In? Nič.

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.138
2.514
113
Pomurje
Mislim, da se bi kar večina odgovorila pritrdilno, če bi jih vprašali, ali naj izženejo recimo Jenulla ali Zlatkota. Je bilo že takrat, ko so mu odvzeli pomoč kot umetniku :D :D :D :D veliko več odobravanja kot zgražanja.
Jenula zato, ker je barabije razkril? Za Zlatana pa mi res dol visi, izgnat ga ne morete, pomoč pa potem tudi ciganom,šiptarom in ljudem z bulo pod pazduho odvzamite, nas koštajo prekleto več kot Zlatan.