Poglej priponko 49775
Mi lahko nekdo tukaj razloži v čem je prednost cepljenja, če je po vseh kazalnikih zdaj še hujše kot lani?
Izlusci iz teh stevilk cepljene in takrat primerjaj stanje. Ker od teh 122 na intenzivni je cca 15 cepljenih.
Poglej priponko 49775
Mi lahko nekdo tukaj razloži v čem je prednost cepljenja, če je po vseh kazalnikih zdaj še hujše kot lani?
Sledilnik pravi drugače, intenzivna, 43. Teden: zaščiteni z cepljenjem dobrih 30%, oziroma 29 oseb.Izlusci iz teh stevilk cepljene in takrat primerjaj stanje. Ker od teh 122 na intenzivni je cca 15 cepljenih.
Prav včeraj sem oddal glas preko e-uprave. Ne potrebuješ PCT.Po tej logiki ljudje tudi volit ne bi smeli, če nimajo PCT, oziroma poslanci ne bi smeli glasovati brez tega, ker seveda ne gre. Oddajo podpisa, glasu je ustavna pravica, ki jo z odlokom ne morejo odpraviti. To je navaden janšističen državen udar
Če upravne enote ne dovolijo vstopa ljudem, ki ne izpolnjujejo PCT, bi morali pred upravno enoto omogočiti oddajo glasu, oziroma podpisa za predlog zakona. Ostalo je oviranje izvrševanja ustavne pravice in je seveda kaznivo.
Te številke vsak po svoje iz riti vlači. Pa ne trdim, da tvoje niso prave.Izlusci iz teh stevilk cepljene in takrat primerjaj stanje. Ker od teh 122 na intenzivni je cca 15 cepljenih.
Pravilno. Saj zakaj so volitve sploh anonimne?Prav včeraj sem oddal glas preko e-uprave. Ne potrebuješ PCT.
Da JJ ne ve, kdo je proti njemu...Pravilno. Saj zakaj so volitve sploh anonimne?
Z elektronskim glasovanjem bi lahko ta problem rešili.Da
Da JJ ne ve, kdo je proti njemu...
Te številke vsak po svoje iz riti vlači. Pa ne trdim, da tvoje niso prave.
Covid sledilnik pa drugačne. Kdo ima prav je nepomembno, precepit vse starejše od 65 naprej in basta.Dr z veseljem ntenzivne je vceraj postregel s stevilko 10-12% cepljenih na intenzivni.
Poglej priponko 49775
Če je stvar tako rožnata zakaj potem paniko delajo?
Da spravijo cepiva v promet. Pa služijo s testi.Če je stvar tako rožnata zakaj potem paniko delajo?
In ti ploskaš temu? Si res tako zaslepljen? Bi razumel, da protestrira proti čipom v cepivu ali da zemlja ni okrogla, da pa ne sme govorit čez pofu.kan PCTTakole pa z neprijavljenimi protestniki delajo v Italiji:
![]()
Vodjo protestov v Trstu izgnali iz Rima
Vodjo nedavnih protestov proti covidnemu potrdilu v Trstu Stefana Puzzerja so rimske oblasti izgnale iz italijanske prestolnice. V Rimu je namreč v torek postavil stojnico, na kateri je protestiral, zbralo pa se je še več sto njegovih somišljenikov. V prestolnico ne sme eno leto.siol.net
Kako prijavit protest če bo kmalu lahko 10 ljudi na kupu?A mu kdo pravi, da ne sme? A je tako faking težko prijavit protest? Aja, v tem primeru je treba celo prevzet odgovornost in zorganizirat osnove. Tule bi pa vsak nekaj sral po svoje in se obnašal kot opica, mi moramo pa to tolerantno sprejemati?
Jenula zato, ker je barabije razkril? Za Zlatana pa mi res dol visi, izgnat ga ne morete, pomoč pa potem tudi ciganom,šiptarom in ljudem z bulo pod pazduho odvzamite, nas koštajo prekleto več kot Zlatan.Mislim, da se bi kar večina odgovorila pritrdilno, če bi jih vprašali, ali naj izženejo recimo Jenulla ali Zlatkota. Je bilo že takrat, ko so mu odvzeli pomoč kot umetniku![]()
![]()
![]()
veliko več odobravanja kot zgražanja.