A se spomnite ko so se ljudje smejali Severni Koreji kako da tam nič ne smejo. Sedaj pa je Evropa 10x hujš?
Način vladanja ni slučajno podoben.A se spomnite ko so se ljudje smejali Severni Koreji kako da tam nič ne smejo. Sedaj pa je Evropa 10x hujš?
Nisem vedel, da naciJanša sam ustvarja te proteste, tako da ob petkih iz ustanov spusti duševne bolnike, ki biciklirajo okrog parlamenta.Ni podoben. Vsak petek namreč ne spustijo ven duševne bolnike biciklirat okoli njihovega centra vlade.
Kar naj jih skrbi. Necepljeni je sigurno nismo mogli prinesti v Slovenijo, ker se moramo za vsak drek testirati.Medtem so v Sloveniji našteli 18 primerov indijske različice virusa, ki pa niso povezane s potovanji, kar skrbi strokovnjake.
3x sem se testiral v zadnjih dveh tednih. Bo zadosti?Evo, dr YT je lansiral nov zaključek (brez najmanjših dokazov), da so sedaj cepljeni krivi za vse. Za vsak drek se morate testirati? Kolikokrat si se testiral v zadnjih 14ih dneh?
Čestitke, super napreduješ. Bi še kaj napisal, pa se raje zadržim.
BTW: a smo že na 500% prekuženosti? Ali boš to vprašanje spet enostavno ignoriral, ker je to lanski sneg.
Kaj je pesnik želel s tem povedati?Kar naj jih skrbi. Necepljeni je sigurno nismo mogli prinesti v Slovenijo, ker se moramo za vsak drek testirati.
Hmmm, kdo potem se ostane? Mogoce tisti, ki se jim ni treba testirati za vstop v Slovenijo? Le kdo bi bil to![]()
necepljeni. zato, ker si ti pred 10 meseci trdil, da testi itak lažejo. torej necepljeni so jo prinesli.Necepljeni je sigurno nismo mogli prinesti v Slovenijo, ker se moramo za vsak drek testirati.
Le kdo bi bil to![]()
Se mi ni problem testirat. Imam hitre teste 5 minut peš stran.necepljeni. zato, ker si ti pred 10 meseci trdil, da testi itak lažejo. torej necepljeni so jo prinesli.
pa še nekaj. kaj ti še nisi cepljen? tvoja starost bi že morala bit na vrsti, v Kamniku se lahko cepijo že 12 letniki. mi je čudno da še ti nisi prišel na vrsto.
se potem ne bi rabil testirat 3 x v 14 dneh, pa še testi niso zanesljivi.
On je najprej jokal, da je zvisel, pol je naredu celo dramo na cepilnem mestu, ker ni blo Phizerja in spizdil s stola, pol je pa še Phizerja zavrnil. Skratka človek načel, bi se temu reklo.necepljeni. zato, ker si ti pred 10 meseci trdil, da testi itak lažejo. torej necepljeni so jo prinesli.
pa še nekaj. kaj ti še nisi cepljen? tvoja starost bi že morala bit na vrsti, v Kamniku se lahko cepijo že 12 letniki. mi je čudno da še ti nisi prišel na vrsto.
se potem ne bi rabil testirat 3 x v 14 dneh, pa še testi niso zanesljivi.
Kaksna drama na cepilnem mestu neki. Vsi, ki so bili tam in sem jih vprasal, so se cepili zaradi potrdila. In se dalec je bilo do stola, saj se je vrsta vila se dalec zunaj. V vrsto se še postavil nisem.On je najprej jokal, da je zvisel, pol je naredu celo dramo na cepilnem mestu, ker ni blo Phizerja in spizdil s stola, pol je pa še Phizerja zavrnil. Skratka človek načel, bi se temu reklo.