Opravičeno ali neopravičeno?Ja samo on bi se cepil, če bi dobil Pfizer. In ker ga ni dobil je obrnil ploščo in začel govorit čisto drugače kot bi če bi dobil Pfizer.
V bistvu ni cvetka, ker je v prvem mailu jasno pisalo da se cepiva ne bo dalo izbirat. No izkazalo se je, da če si lepo prosil lepo dohtarco si lohk tud Jensna dobil.Kaksna drama na cepilnem mestu neki. Vsi, ki so bili tam in sem jih vprasal, so se cepili zaradi potrdila. In se dalec je bilo do stola, saj se je vrsta vila se dalec zunaj. V vrsto se še postavil nisem.
To, da pa sploh niso povedali s cem bodo cepljeni je pa tudi svoje vrste cvetka.
No, zdej je ze jasno, da ste se cepili s cepivom, ki je mesec po cepljenju postal deprecated.
Haha, samo res.Jao, kako vas boli, ker ste se cepili zaradi potrdila, pa tudi ce ste preboleli, zdaj pa vsi hodimo gor in dol, levo in desno in to celo brez testa.
Andy, roko na srce.. tukaj imaš ravno ti izmed vseh uporabnikov največje probleme z potrdili, ti imaš največje probleme okoli korone, stanja na meji, testiranji.Jao, kako vas boli, ker ste se cepili zaradi potrdila, pa tudi ce ste preboleli, zdaj pa vsi hodimo gor in dol, levo in desno in to celo brez testa.
Kar vlečete śe naprej eno in isto zgodbo iz časa lockdowna, ko ste vsi prssrani bili doma pod kaučom, med tem ko je on rinil na Pag.Andy, roko na srce.. tukaj imaš ravno ti izmed vseh uporabnikov največje probleme z potrdili, ti imaš največje probleme okoli korone, stanja na meji, testiranji.
in si lahko zadnj, ko komu očitaš, da ga kaj okoli tega boli.
drugi smo se cepili, smo brez težav, ne briga nas, kje testirajo, cena testa, kakšno cepivo.
tak da, boli samo tebe in samo ti si beliš glavo, ker nonstop lulaš proti vetru. za svoje odličitve pa cele dneve iščeš grafe, instagram izzume, ampak samo tiste, kateri so tebi všečni.
Mene prav nič ne boli, ker se nisem cepil zaradi potrdila. Če ti bo pa lažje, pa sam teb priznam, da sem se. Me pa včasih glava zapeče ko tvoje obsesije berem.Jao, kako vas boli, ker ste se cepili zaradi potrdila, pa tudi ce ste preboleli, zdaj pa vsi hodimo gor in dol, levo in desno in to celo brez testa.
tvoji komentarji so pa itak neprecenljivi, prav sije tvoja razgledanost o določenih področjih.Kar vlečete śe naprej eno in isto zgodbo iz časa lockdowna, ko ste vsi prssrani bili doma pod kaučom, med tem ko je on rinil na Pag.
Seveda ste samo vi presranci to doživljali kot preboj skozi vojno fronto, da reši vejo. Ter se seveda zgražali, kako s tem ogroža svoje in vaše zdravje.![]()
Če te tako zanimam, ti lahko dam link do svojega plačljivega dela komentarjev.tvoji komentarji so pa itak neprecenljivi, prav sije tvoja razgledanost o določenih področjih.
Takim so v vojni včasih rekli strahopetci. Kot miška skrit v luknji, ko je bilo vsega konec pa največji heroji.Kar vlečete śe naprej eno in isto zgodbo iz časa lockdowna, ko ste vsi prssrani bili doma pod kaučom, med tem ko je on rinil na Pag.![]()
Jebi ga, 20% moram tudi jaz drugim plačat, ja.To ko plačaš drugim, da tvoje butaste komentarje berejo? To tudi gre?