Komentiranje blesarij ni nujno usmerjeno v boj proti vladi. Seveda je tebi in tebi podobnim to fejst težko dopovedat. Upam si pa stavit levo jajčko, da bi v vzporednem vesolju, kjer Šarec ne bi odstopil, NIJZ produciral podobne neumnosti, sam da ti, pa Požar, pa še kdo ne bi zagovarjali teh neumnosti, ampak bi bilo nasprotno.Zakaj ne objaviš celotnega dokumenta? Na dnu je seznam tujih organizacij, ki so to predlagale in so osnova za ta dokument.
V prispevku pa tudi pokažejo, kako to izvajajo v tujini.
![]()
NIJZ godbenikom svetuje, da v masko naredijo zarezo in pod instrument namestijo brisačo | 24ur.com
Prvi maj je pred vrati, takrat pa nas tradicionalno prebudi godba. Kako bo letos? Bodo godbeniki po državi lahko vzeli svoje inštrumente in se sprehodili po mestih in vaseh? NIJZ je sestavil seznam, ki ga morajo upoštevati vsi pihalci in trobilci. Glasbeniki morajo imeti kirurško masko, v njej...www.24ur.com
Ker je to predlagal NIJZ, je seveda potrebno takoj napasti. Enako velja za nošnjo mask zunaj, ki v tujini ni problem, pri nas pa temu ukrepu vsi nasprotujejo. V Trstu so jih morali imeti celo med maratonom. Ne predstavljam si naših športnikov, kakšen vik in krik bi zagnali s pomočjo medijev, če bi kdo to zahteval.
Ločiti je potrebno med bojem proti virusu in bojem proti trenutni vladi. In se zavedati, da te predloge pišejo ljudje, ki so zaposleni na NIJZ in bodo ostali tam tudi pod bodočimi vladami.
Kje si pa s5 to pobral? Saj sva šla že kak mesec nazaj čez to!In reži se dec, ki masko težko nosi.... Nej Požar pogleda še kam drugam, kot v Italijo.....
Teb pač ni nič problem.....Kje si pa s5 to pobral? Saj sva šla že kak mesec nazaj čez to!
Režim se Carjevi reakciji.....ker tud če bi blo vse po njegovo bi še zmeram našel nekaj kar bi ga zjezilo....
Namest da bi se šel zventilirat vsak dan na Mengeško kočo....je on raje jezen!
Saj je Beovičeva povedala, sedaj ni več potrebno dat drugi odmerek cepiva po 4 tednih, ampak bo 16 tednov ravno prav.Me zanima kako bodo hendlali cepljenje, zdaj ko dobimo več cepiva. Ima kdo že vabilo?
Prepoved prodaje gat in štumfov je potreben ukrep?
Če bebci v Trstu na maratonu nosijo maske, to pomeni, da zadeva ni bebasta?Zakaj ne objaviš celotnega dokumenta? Na dnu je seznam tujih organizacij, ki so to predlagale in so osnova za ta dokument.
V prispevku pa tudi pokažejo, kako to izvajajo v tujini.
![]()
NIJZ godbenikom svetuje, da v masko naredijo zarezo in pod instrument namestijo brisačo | 24ur.com
Prvi maj je pred vrati, takrat pa nas tradicionalno prebudi godba. Kako bo letos? Bodo godbeniki po državi lahko vzeli svoje inštrumente in se sprehodili po mestih in vaseh? NIJZ je sestavil seznam, ki ga morajo upoštevati vsi pihalci in trobilci. Glasbeniki morajo imeti kirurško masko, v njej...www.24ur.com
Ker je to predlagal NIJZ, je seveda potrebno takoj napasti. Enako velja za nošnjo mask zunaj, ki v tujini ni problem, pri nas pa temu ukrepu vsi nasprotujejo. V Trstu so jih morali imeti celo med maratonom. Ne predstavljam si naših športnikov, kakšen vik in krik bi zagnali s pomočjo medijev, če bi kdo to zahteval.
Ločiti je potrebno med bojem proti virusu in bojem proti trenutni vladi. In se zavedati, da te predloge pišejo ljudje, ki so zaposleni na NIJZ in bodo ostali tam tudi pod bodočimi vladami.
seveda je bebasta. lahko pa se ob tem nehamo pretvarjat da imamo samo mi bedaste ukrepe.
Mi bi morali kopirati Švedske ukrepe.
Tako ali tako se ničesar ne držimo zakaj se potlej nebi šli Švedske metode?
Citat: Vaccine coordinator Richard Bergström has said that based on current forecasts, five million adults would have received both doses of the vaccine by June 30th, and a further 2-2.5 million would have had one dose.
Saj je Beovičeva povedala, sedaj ni več potrebno dat drugi odmerek cepiva po 4 tednih, ampak bo 16 tednov ravno prav.
Kakšni pa so trenutno švedski ukrepi in zakaj ljudje na ulicah protestirajo proti njim?Mi bi morali kopirati Švedske ukrepe.
Tako ali tako se ničesar ne držimo zakaj se potlej nebi šli Švedske metode?
Veš dečko, marsikdo od nas se ubada s stvarmi, ki so tebi nepredstavljive in na žalost deluješ tako kot moja tašča, kar se njej ne zdi pomembno pač ni pomembno. Mal ti širine in življenjskih izkušenj manjka. Mogoče te pa s Carom na naslednjem pivu mal izobraziva o življenjsko pomembnih modrostih, ki tebi žal manjkajo.No...marsikaj tud je...dont worry!
Mi gre pa vedno manj na otročje....medtem ko vas je večina v kontra....bolj stari...bolj nori![]()