Sam ti si resno usekan....Ampak resno, zdaj, ko so koncno uradno priznali, da se cepljeni se vedno lahko okuzijo in so tudi kuzni, koliko casa bodo trajali privilegiji, ki jih uzivajo cepljeni? Do jeseni?
Zakaj?Sam ti si resno usekan....
To, kar pocnemo mi in Hrvati, je epidemiolosko gledano, noro.Opravljeno cepljenje proti covid-19 ali potrdilo o tem, da je posameznik že prebolel covid-19, ne izključujeta pogoja negativnega testa za vstop v Italijo.
Ker če doma visijo jim je dogcajt in potem se gre v šoping...Prepoved prodaje gat in štumfov je potreben ukrep?
Saj če si 2x cepljen bo prej kot slej pasoš da boš lahko hodil na šiht pa pag vikend...Sam ti si resno usekan....
Ampak res, po kateri logiki? Če cepljeni lahko zbolijo in verjetno tudi prenašajo.Saj če si 2x cepljen bo prej kot slej pasoš da boš lahko hodil na šiht pa pag vikend...
Jp. Zato pa, ali se testira obe skupini ali pa nobenega.Tako kot necepljeni?
Po tisti logiki, ker so dali zaslužit farmacevtom indohtarjem.Ampak res, po kateri logiki? Če cepljeni lahko zbolijo in verjetno tudi prenašajo.
Sam je razlika o možnosti za okužbo med tema dvema skupinami. Se strinjaš? Saj tud testirani se lahko okuži kasneje ali pa je že okužen med opravljanjem testa. Se strinjaš? Če hočemo biti na varni strani najbolje da uvedemo 5 dnevno karanteno za vse potem pa pcr test. Se strinjaš?Jp. Zato pa, ali se testira obe skupini ali pa nobenega.
Ja...pa kaj je z unimi velenjskimi učitelji ko so se cepili in so imeli vsi strašne poslediceKaj je sedaj z unimi Trbovelskimi varovanci DSO, ki so se okužili po cepljenju?
Po televiziji so neki bluzili, da so zboleli v blagi obliki, sam sem pa slišal da zadeva ni bila tako nedolžna.
Zdej vprašanje, kdo dejansko tukaj bluziKaj je sedaj z unimi Trbovelskimi varovanci DSO, ki so se okužili po cepljenju?
Po televiziji so neki bluzili, da so zboleli v blagi obliki, sam sem pa slišal da zadeva ni bila tako nedolžna.
Ne vem kdo bluzi, samo vprašal sem, ker sem od SDS plačanca to zvedu, ta se je pa z zaposlenim v DSO Trbovlje pogovarjal.Zdej vprašanje, kdo dejansko tukaj bluzi